16 dagar...

16 dagar är vad det är kvar innan vi flyttar till vårat nya hus i Getinge.... Tiden går alldeles för fort, känner att vi verkligen behöver lägga i ännu en växel och snabba på packandet, städandet och röjandet.
Men man får va glad för vad vi har åstadkommit än så länge ;-), vardagsrummet känns tomt nu ialla fall, möblerna är sålda och alla glas m.m. är nerpackade!!! Vilket är otroligt skönt då det känns som det "jobbigaste" rummet.

Ska försöka hinna en massa saker här på fm sen har barnen ett STORT önskemål om att vi ska åka till Mizca och bada i hennes pool så det får vi väll försöka hinna med när jag hämtat dem på dagis =)

Något som verkligen känns helt underbart nu är att det är SOMMAR!!! Hugo premiär badade i havet igår, han tyckte dock att det va lite kallt. Men ändå, sommaren är här!! Det är JUNI!!! Ohh vad jag ser fram emot massa besök på stranden i sommar med barnen!!

Vill också passa på innan jag släcker ner datorn att tacka våra helt fantastiska vänner Emma & Anders som låter oss bo med dem medans vårat hus ska renoveras. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur tacksamma vi är. Tack också till alla som erbjudit sig om vi behöver variera oss, det kan säkert behövas det med. Ni är sååå underbart snälla!! Vad skulle vi göra utan alla er?
Vi har lätt de bästa vännerna och familjen i hela världen =)

Ha en bra dag i solen =)


Kommentarer
Postat av: Emma Wellsfält

Ni är våran familj Emma, vi älskar ju er!

2010-06-03 @ 12:32:29
URL: http://yariija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback