Födelsedag

Imorgon fyller Johan år (även om han inte vill det ;-)). Vi kommer fira honom med fika vid 19:00 imorgon så ni som vill komma och gratulera honom är välkomna då =)

Annars flyter allt bara på här hemma. Vi hade en helt fantastisk jul. Lugn, fin och med de bästa människorna =). Vi ser fram emot ett nytt år som bara kan bli bättre...

Idag måste jag försöka plugga (trots 3 monster barn här hemma *s*), jag ska baka inför Johans födelsedag och jag har en hel del tvätt och städning att göra så här blir man då inte sysslolös. Verkligen dags att sätta fart nu!!

Ha det underbart allihopa!!

Okej då...

Okej idag känns det lite bättre och man kämpar vidare...
Va riktigt arg igår (framförallt på Johan) men jag fick gnällt av mig på mamma (som ringde direkt när jag lagt ut intlägget ;-), Tack Mamma!). Så nu känns det bättre.
Konstigt att sånt kan hjälpa utan att man egentligen gör något åt det =)

Snart är det dags för jul och jag ska bara bry mig om det nu, allt annat får vänta ;-)

Tack alla för att ni bryr er ni är så underbara!!
Nu ska jag bege mig till sista dagen i skolan för i år!!
Ha det underbart!!

Jag säger upp mig nu!!!!!

Nu skiter jag i det här!
Jag klarar inte att leva utan pengar med massa räkningar som ska betalas och en make som skaffar en massa nya för ingenting!!!!!
Nu skiter jag i det här!!
Jag är förbannad!!!!!! Tur inte Johan är hemma för då  vet jag inte vad jag skulle göra!!!!!
Jag vill inte mer nu *gråter*

Nu ska barnen sova sen ska jag deppa ihop totalt!!!!!!!


Förlåt, ångest och pepparkakor

Ni får ursäkta att det mest blir sånna här tråkiga inlägg nu men det är här jag gnäller av mig så känns det lite bättre sen ;-)
Jag verkligen HATAR det här, johan "arbetslös", nada pengar och tusen utgifter =(
Vad ska man göra? Varför betalar man flera hundra kronor till A-kassan när man ändå inte får något för det....??? Jag hoppas verkligen pengar kommer snart, ialla fall lite så räkningarna kan betalas,.. Johan har ju inte fått alla kassa kort ännu så vi får väll vänta =(....
Livet är visst fullt av prövningar.. men det som inte dödar det stärker nog (försöker intala mig själv det ;-)

Nu ska jag sluta gnälla (vi är ju friska ialla fall ;-))..
Helgen har varit underbar ialla fall! Försvunnit snabbt som bara den *s*
Igår va vi på kalas hos Emma & Anders då lilla Alva fyller 2 år nu! Jätte mysigt!! Fick se Emmas bebismage för sista gången, nästa gång vi ses får vi träffa lille Pyret *mys*...
Idag har vi varit hos svärföräldrarna och bakat pepparkakor, jätte trevligt!! Barnen har verkligen blivit duktiga på att baka, speciellt imponerad av Hugo. Han har verkligen mognat otroligt och klarar så mycket själv, min stora pojke ;-)

Söndags ångest massor idag av flera anledningar. En riktigt fullspäckad vecka med jobb, skola & dagis för familjen Larsson!! Vi blir inte sysslolösa direkt *s* (kanske bra så vi kan få in lite pengar igen ;-))

Nu ska jag drömma mig bort till en annan värld och ta det lugnt!
Ha det underbart allihopa!!

Gröt & tentaångest..

Vet ni vad jag gjorde igår? Tror ni mig om jag berättar....
Jag ställde mig och kokade havregrynsgröt, och rätt så mycket dessutom (något av det äckligaste jag vet ;-))..
Sen ställde jag mig och bakade frallor på det, och gissa vad... det blev jätte gott!!! Grötbullar kallas det passande nog och det är något jag verkligen kommer göra fler gånger! Få ingredienser och lätta att svänga ihop, smakar inte det minsta gröt när de är klara ;-)

Denna veckan är sista veckan för kursen jag håller på med i skolan just nu och jag behöver verkligen plugga!!! Typ hela denna kursen har barnen varit sjuka till och från så de har knappt varit på dagis och idag är inget undantag. Teo har varit krasslig tidigare och fick vara hemma idag (vilket inte hade behövts, märker jag)..
Johan jobbar extra hela denna dagen och jag försöker läsa så gott det går medans lille trollet går runt och demolerar det han kommer åt ;-).

Hur ska jag kunna klara denna tentan????? Tentaångest är ett milt ord för att uttrycka hur jag känner.. ska bli underbart på fredag eftermiddag när det är över och man får rikta in sig på nästa kurs istället...

Jag är inte arg...

Jag är inte arg, jag är förbannad!!!
Solen lyser ute och det är riktigt mysigt december väder och jag borde vara glad men nu blir jag bara arg *grrr*.

Johan är ju som de flesta vet arbetslös just nu (sen ca 1½ månad tillbaka) och en arbetslöshet slår ju hårt på ekonomin för de flesta och även för oss speciellt när Johan  inte får några pengar alls.....
Johan är med i A-kassa och har gjort allt som krävs av honom och söker jobb konstant, han försöker även hoppa in extra så mycket han bara kan. Men han har ännu ej fått några pengar..
Efter några veckor fick vi brev från kassan om att hans arbetsgivare skickat in fel intyg så han va tvungen att skicka in ett nytt, vi jagade snabbt på hans chef och kunde skicka in det snabbt.
Nu har det gått två veckor och fortfarande inte hört något men idag kom ett brev om att de behöver ytterligare intyg från försäkringskassan så nu va det bara att jaga tag i dem så vi kan skicka in ytterligare kompeteringar......
Hur länge ska man behöva vänta? Hur många fler kompletteringar behöver de? Vi behöver pengarna NU!!!!!!

Får väll försöka leva på hoppet och kärleken *s*, jobbigt att pengar ska vara en så stor del av livet!! Önskar att man kunde slippa tänka på pengar hela tiden.....
Ett fast jobb till Johan nu hade varit bäst!! Jag håller alla tummar att Johan får det snarast!!

Nu ska jag försöka passa på att plugga lite medans pojkarna är på dagis =)
Ha det underbart, njut!!