Idag är jag glad för att.....

*Det regnar, jag behöver inte ha dåligt samvete över att jag sätter barnen framför tv´n för att få något gjort....
*Vi flyttar om 11 dagar..
*Mina underbara föräldrar passar barnen nästa helg så vi kan få gjort en hel del av allt packande och röjande..
*Emma kommer hit och hjälper mig packa (och SLÄNGA) en dag denna veckan när Johan ska passa på att hjälpa Anders...
*Jag har sommarlov!!!
*Jag blir närsomhelst moster igen ;-)
*Jag har världens bästa make som jag denna vecka varit tillsammans med i 8 helt underbara år =)
*Jag hade en underbart rolig helg med massa trevliga tjejer!! Allra mest tack till mitt underbara tjejgäng!! Ni är bäst!


Så om ni ser mig med världens största leende på läpparna så behöver ni inte fråga varför =), Just nu är allt såå bra!!

Glad?!

Är det helt okej att känna sig GLAD efter att äntligen (efter års tjatande) fått en tid på Barn mottagningen och sen fått det bekräftat att vår Oliver har förskylnings-astma så som vi misstänkt.
Jag känner mig faktiskt glad att det finns medecin han kan få nu som gör att han kanske kan sova på nätterna och slippa hosta. Vi kanske slipper att öppna fönster och så i hans rum nu för att han ska få lättare att andas.
Aldrig roligt med sjuka barn och Oliver har verkligen en väldigt jobbig hosta OFTA =(. Håller alla tummar för att medecinerna gör det bättre nu...

Ikväll blir det äntligen tjejfest igen!! Så underbart att få träffa alla mina underbara tjejer igen ;-). Denna gång ska vi ha hårdrocks tema och jag har plockat fram lite kläder och smink som jag hoppas ska bli bra. Min garderob kryllar inte direkt av hårdrocks kläder....
Men roligt ska vi ha!!!

Ha en trevlig helg allihopa!!


16 dagar...

16 dagar är vad det är kvar innan vi flyttar till vårat nya hus i Getinge.... Tiden går alldeles för fort, känner att vi verkligen behöver lägga i ännu en växel och snabba på packandet, städandet och röjandet.
Men man får va glad för vad vi har åstadkommit än så länge ;-), vardagsrummet känns tomt nu ialla fall, möblerna är sålda och alla glas m.m. är nerpackade!!! Vilket är otroligt skönt då det känns som det "jobbigaste" rummet.

Ska försöka hinna en massa saker här på fm sen har barnen ett STORT önskemål om att vi ska åka till Mizca och bada i hennes pool så det får vi väll försöka hinna med när jag hämtat dem på dagis =)

Något som verkligen känns helt underbart nu är att det är SOMMAR!!! Hugo premiär badade i havet igår, han tyckte dock att det va lite kallt. Men ändå, sommaren är här!! Det är JUNI!!! Ohh vad jag ser fram emot massa besök på stranden i sommar med barnen!!

Vill också passa på innan jag släcker ner datorn att tacka våra helt fantastiska vänner Emma & Anders som låter oss bo med dem medans vårat hus ska renoveras. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur tacksamma vi är. Tack också till alla som erbjudit sig om vi behöver variera oss, det kan säkert behövas det med. Ni är sååå underbart snälla!! Vad skulle vi göra utan alla er?
Vi har lätt de bästa vännerna och familjen i hela världen =)

Ha en bra dag i solen =)