Julen är här....

Ja så känns det just nu ialla fall. För en gångs skull har jag pyntat i tid så julgardinerna är uppe, adventsljusstakarna i fönstrena och juldukarna på bordet. Och jul-känslan börjar infinna sig. Det är verkligen mysigt här hemma =)

Det är fredag igen och veckan har bara sprungit från mig och jag har inte fått läst hälften av det jag borde. Men det är väll så det ska va. Nya friska tag nästa vecka!

I måndags fick pojkarna (alla fyra) vaccinationen mot svininfluensan, och det är lite spännande det där med alla biverkningar som man pratar om. Hugo och Teo har inte kännt av något alls, Hugo skrek i högan sky för att han inte ville ta sprutan och Teo kände inte sprutan alls. Oliver kände inte heller sprutan men har sen fått konstiga feber toppar lite då och då, han mår jätte bra men så plötsligt kommer det feber och sen försvinner lika fort, tydligen vanligt efter vaccinet. 
Johan har bara haft ont i armen men annars inte känt av något alls. Jag borde också åka och ta den, får ta det en EM när Johan är hemma så jag slipper ha med mig barnen.  Någon annan som inte heller tagit sprutan? Någon som vill följa med och bli min sprut kompis och vänta i lååååånga kön?! *s*

Teo är så otroligt söt just nu, han går hela tiden. Han blev så stor helt plötsligt. Vill inte alls krypa utan går och går, skulle han ramla ställer han sig snabbt upp igen. Och med det har han faktiskt fått mycket bättre humör. Han skriker inte lika mycket för "allt" längre utan mycket mer tillfreds =)

Ha en trevlig allihopa ;-)

Det är idag fem år sen =)Det är idag fem år sen denna bilden togs!
Våran Hugo fyller idag 5 år!!
Tiden går alldeles får fort, känns som igår som jag var lättad och överraskad att det faktiskt fanns en bebis inne i magen efter 19 dagar över tiden!!
Men tillslut kom han, världens finaste kille var våran son!

Grattis Hugo!!


Saknad Man!!

Tisdag idag då och mååånga dagar sen jag bloggade med någon ordning. Mycket som händer här hela tiden och då blir bloggen i sista hand ;-)

Är hemma idag med en Oliver som varit sjuk. Idag är han pigg och feberfri så hoppas han kan gå till dagis imorgon och att det inte kommer något mer nu.
Igår fyllde jag 25 år och detta firades med att åka till skolan och starta delkurs nummer 3 (roligt värre ;-)). Mamma va snäll och passade Oliver då vilket var väldigt bar så jag inte missar allt för många dagar, TACK!! På kvällen firade jag själv genom att unna mig en god tårta och lite godis *smaskens*!!

Det är tomt här hemma just nu utan Johan =(, han är iväg på jobb i skåne (åkte i söndags) och kommer hem på fredag kväll. Och för er som inte känner mig kan jag säga att jag är fruktansvärt dålig på att vara själv hemma!! Så jag försöker fylla veckan med så mycket socialt som möjligt (det är väldans tur att jag har barnen!!), idag blir det först pluggande och sen kommer Marica på besök *mys*, imorgon blir det att plugga igen och sen ska jag på pysselkväll i Församlingshemmet (barnens snälla Faster är barnvakt, TACK), på torsdag ska jag åka ner och hälsa på Emma (vars man åkt iväg med min man ;-), så det blir tjejmys!!), sen på fredag kommer Mamma och hjälper mig att förbereda kalaset på Lördag (jag har världens bästa mamma!!!).
Så jag har planen klar på vad jag ska göra med min tid för att slippa att va själv hemma =)

Nu hägrar böckerna så jag får sätta mig och läsa medans gulliga Oliver sitter och bygger med lego jämte mig!!

Bloggtorka & Tupperware

Enorm bloggtorka just nu, massa annat som prioriteras och mycket som händer just nu. Håll ut snart är jag tillbaka ;-)

Men tänkte lägga in lite reklam om min Tupperware visning som jag ska ha här hemma på onsdag kl 19!
Jag ska både visa höst/vinterkatalogen (+ julkatalogen) och sälja ut en hel del av det jag har stående här hemma. Jag kommer att ha utlottningar och alla som bokar en demo får en extra gåva!
Alla som kommer får en liten present och jag bjuder på fika!
Så missa inte detta utan kom hem till mig på Onsdag kväll!!

Ha det underbart!