Veckan som gick alldeles för fort...

Nu har Johan haft semester och den veckan gick för fort =(
Redan måndag igen och jag är hemma själv med barnen igen...

Men en del har vi fått gjort som bevisar att han har varit hemma.. Massa skräp är kört till tippen, utbyggnaden på verandan är riven och hallen här uppe är ommålad ;-)
Dessutom har vi hunnit med en del trevliga saker också tillsammans med underbara vänner =)

I Fredags åkte vi änligen hem till Emma & Anders igen!! Fick jätte god mat och en mumsig godistårta (för mig & Emma som haft namnsdag =)). Går för långt mellan gångerna vi ses och tiden försvninner för fort när vi är där men roligt va det!!!
I Lördags jobbade Johan först på dagen och sen när han kommit hem fick vi besök av Erik & Linda med barn!! Vi grillade, pratade massor, skrattade och va inte helt nyktra *s*. Men jätte kul va det!! Måste absolut göras om!! Tack för en super trevlig kväll!!!!

I Söndags va det dags att åka till FunCity i Varberg tillsammans med Marica &  Andreas! Och ja vi kom iväg även om Johan hade väldigt ont på håret och troligen ätit något olämpligt...
Barnen hade verkligen jätte kul!! De åkte massa  karuseller, red på åsnor, åt godis/glass, grillade korv, matade renar, badade, gungade, körde bilar osv.
Så har ni barn i åldern 2-5 år så rekommenderar jag ändå att åka dit men jag själv tyckte det va lite av en flopp, inte mycket att ha. Det som man ser på bilderna är det som finns, mer ska man inte vänta sig! Men barnen hade som sagt en kanon bra dag! Tack för det!! (Extra tack till mamma & pappa som betalde dagen genom deras present till Johan ;-))

Så vad har ni gjort i helgen då?

Lördag...

På Lördag kväll ska jag, Johan, Ida & David åka till Vallarna för att se


Detta är tradition för oss och detta blir nog femte(???) året så det ska bli kul men hoppas bara att vädret blir lite bättre än utlovat... Enligt SMHI ska det nämligen vräka ner regn heeeela lördags kvällen!!
Men det blir nog trevligt ialla fall!!!

Det är nog rekord..

Idag sova jag ända till halv nio och det är nog rekord för pojkarna!! Och det va inte det traditionella Hugo & Oliver som vaknade först utan Teo.

Han skrek och va jätte arg, han som annars brukar ligga o prata lugnt för sig själv ända tills jag kommer in o plockar upp honom, han tyckte kanske det hade tagit alldeles för lång tid *s*

När jag gått in till Teo så kommer en yrvaken Hugo ut och säger:
- Vem är det som väsnas så, jag försöker sova...

Söt pojkarna =)

Johans chef...

... är då verkligen speciell (läs Idiot).
Har dock fått iordning på pengarna som Johan inte fått, har accpeterat det även om vi inte är överens, men vi orkar inte bråka...

Nu har han dessutom meddelat det att Johan inte får någon semester v31 då de har för mycket att göra så han får semester nästa vecka...
Skönt att inte va själv med barnen nästa vecka visserligen men tråkigt med allt vi planerat för v 31 =(...

Nu ska Johan söka nytt jobb iaf, även om han trivs bra i övrigt...

Hysteriska måndag..

Trevligt uppvaknande man fick idag..
Kommer upp och hela badrumsgolvet, hallen och barnens rums är täckt av VATTEN!!! Barnen har roat sig ordentligt innan jag vaknade (7:15)..
Inte alls speciellt underbart =(

Dagen fortsätter i denna anda. Uttråkade barn, irriterad mamma, väldigt bra kombination *inte*
Ska försöka muta barnen med lite pannkakor och lite barnprogram så kanske jag överlever tills Johan kommer hem ikväll ;-)

Konstigt det här att oftast måndagar blir just så här?!

Längtar dock tills Johan kommer hem igen, mycket att prata om.
Känns som att livet är påväg in i ett nytt kapitel och det ÄR spännande =)

TGIF

Dagen idag:
*Läkaren på morgonen (resulterar i 3 galna barn, stora killen får en smäll av sjuksköterskan och blir ännu mer hysterisk)
*Sysselsätta barnen innan Johan kommer hem
*Tvätta!!
*veckohandla
*Mumsa Tacos och se någon bra film
*Pumpa däcken på syskonvagnen inför Marknaden imorgon =)

Underbart med Fredagar!!!

Antagen!!

Även om jag va rätt så säker på att komma in på den utbildning jag sökt till hösten så är det underbart att läsa nu att jag är ANTAGEN!!!
Så i augusti är det äntligen dags!!! Högskolan här kommer jag!!!!!!!!!!


Där regnbågen slutar...

Den senaste veckan har jag lästen bok nämligen "Där regnåbgen slutar", skriven av  Cecelia Ahern.
Och nu vill jag verkligen rekomendera er att oxå läsa denna bok. Det är en otroligt trollbinadande bok och har man väl börjat läsa så är man fast. En bok som man blir glad av och verkligen mår bra av efteråt.
Boken påminde mig om att man ska leva i nuet och verkligen följa sig hjärta och göra det man själv känner är rätt.


Lite handling:
Rosie och Alex har alltid varit bästa vänner. Närmare bestämt sedan de var sju år gamla och började skicka lappar till varandra i klassrummet. De håller ihop i vått och torrt, och delar allt: hemligheter, födelsedagar, fyllor. Ända tills de skiljs åt. Alex familj flyttar till USA när han just fyllt 18. Ett år senare ska Alex komma hem till Irland för att gå med Rosie på hennes studentbal. Men han missar flyget, och ingenting blir någonsin som förut

Allt eftersom åren går lyckas Rosie och Alex hålla kontakten trots stora avstånd, nya relationer och ständiga missförstånd. De slutar dock aldrig att undra: kommer det någonsin att bli de två?


Kryper!!!!

Som de flesta vet har ju Teo varit väldigt sen i sin utveckling. Och jag kanske inte visat min oro så jätte mycket men jag har tänkt ut de allra flesta hemska anledningar till vad som kan va orsaken =(

Men jag tror faktiskt att jag kan börja släppa det nu. Det har gått i en rasande fart men hel plötsligt så kan han;
*Krypa
*Ställa sig upp själv
*Sätta sig upp själv
*Går spontant om han har något att hålla i
*och mycket mer.....


Blir helt otroligt stolt, även om det är helt normalt så blir jag extra stolt ;-)
Extra skönt eftersom det alldeles snart är dags för lille Teo att börja dagis, hade ju varit bra om han ville gå tills dess!!

Mammagalan

I Lördags va dagen äntligen här, som man väntat på så länge!
Jag har varit väldigt nervös, och lördags morgonen va inget undantag (även om det va lite bättre än i fredags kväll), vaknade tidigare än Johan (som ändå skulle upp o jobba på morgonen). Gick o dushade och började göra mig iordning innan Mira kom o hämtade mig 9:45.

Vi va äntligen framme!! Dags för Mammagalan 2009!!. Och dagen va helt fullspäckad av trevliga utställare, massa goodiebags, intressanta föreläsningar och många trevliga bloggare att prata med och äntligen få träffa IRL, smat en trekamp med priser sponsrade av Yankee Candles (som vi vann)!!!

Efter en dag med massa roligt va det dags att ta på sig sina galakläder och piffa till sig (något som i mitt fall kändes svårt då det va helt otroligt varmt, nästan alla gick runt och svettades, kände mig inte jätte fräsch direkt ;-)). men fina blev alla ändå =)
19:30 va det dags för bubbelmingel och därefter awards utdelningarna, GRATTIS alla vinnare!!
Sen var det dags för den stora Gala middagen!! Helt underbart God mat & dryck måste jag säga, trevligt bordssällskap och jätte rolig underhållning av Niklas Andersson!
Därefter lottade Svans produkter ut alla sina visex de haft med sig under dagen!!! Och jag VANN, en scooter. TACK!!! (Oliver har nu kört runt på den konstant sen han vaknade igår morse, den är såå bra).

Efter detta underhölls vi av jätte trevlig musik och dans och vi höll igång ända tills tjugo över två då Miras snälle make Tobias kom o hämtade oss (Jätte tack Tobias!!)

Tack till Styrelsen som gjorde denna dag möjlig! Tack till Sjöbacken för den trevliga anläggning vi höll till i och all god mat o trevlig personal =), tack till alla sponsorer för de helt otroliga goodibagsen, tack till alla bloggare gjorde dagen till hur trevlig som helst!!
Och jätte tack till min underbara vän Marica som hjälpte mig passa barnen så jag kunde åka iväg!!!


Så värmande..

Det är såå värmande och man blir verkligen jätte glad när man hör sånt här....

http://rodeback.blogg.se/2009/july/man-kan-inte-vara-annat-an-stolt.html#comment

Försommar i bilder =)

Vårat liv i bilder (en del av det ;-)), tagna maj/juni =)


Underbara måndagar

Ja man kan ju verkligen säga att min måndag igår va en av sitt slag ;-)
Vaknar igår väldigt trött av tre väldigt pigga barn, men det va bara upp o hoppa och göra det bästa av dagen. När jag går in till teo så upptäcker jag att han har stora utslag  på armen o i ansiktet, och blir givetvis orolig men han va pigg annars så jag avvaktar...
Går  ner i källaren för att köra igång en maskin tvätt men upptäcker då att vi inte har något VATTEN!!! Vattenpumpen är sönder, ringer Johan. Han suckar o lovar att ringa hantverkaren...
Johan ringer tillbaka till mig, delarna som behövs för att fixa vattenpumpen kommer kl 17 tidigast (när Johan slutat jobbet)... Tänk er själva, Jag o barnen, INGET vatten och 30 grader varmt.. skulle inte tro det....

Ringer till Mamma & Pappa och vi är välkomna dit =). Så det blev en trevlig dag i Halmstad för mig och barnen. Mamma bjöd på mat och glass och vi lekte på lekplatsen och hade kul.
Badade barnen och åt kvällsmat och satte oss i bilen hem...
Kom hem halv nio och då höll Johan på att laga pumpen (som tur va fick jag med mig Halmstad vatten hem så vi kunde borsta tänderna o så på barnen).
Halv tio hade vi vatten igen!
Så allt blev ju bra till slut ändå ;-)

Idag njuter jag av att ha vatten igen och håller nu på att tvätta massor =)