Kräks och Wallmans

När jag nu berättat om min fredag får jag väll ta lördagen oxå =)
När Johan fyllde år (i December) fick han av mig två biljetter till Wallmans på Åhaga i Borås samt hotell natt på Scandic Hotell Plaza i Borås. Snälla Marica och Andreas ställde upp på en del av presenten, nämligen som barnvakt (Tack ännu en gång).

Barnvakterna skulle dyka upp runt ett halv två och vid 13:05 när vi sitter vid matbordet så spyr Oliver *typiskt*. Har varit rädd för just något sånt hela veckan och tänkte direkt att vi får ställa in. Diskuterar dock med Marica och de tar barnen ialla fall, hon tycker vi ska njuta av barnfritt och tyckte det va synd om vi skulle förlora pengarna för biljetterna och hotellet. Tänk så underbara vännner ni är!!! Det gick bra för dem med barnen kan jag meddela (Oliver spydde en gång men annars gick det bra, TACK, hoppas vi kan hjälpa er med samma sak snaaaaart ;-)!!!!!)

Väl på hotellet så tar vi det bara lugnt. Lite besviken över hotell rummet och lite "kasst", vill ni bo på hotell i Borås så välj inte Scandic *rekomendation*.  Receptionen, personalen och resturangen va helt okej men rummet (vi bodde i ialla fall) va riktigt kasst och någon konstig lukt *blääää*.
Men Wallmans *ojojooj*, när första killen kommer in och sjunger en omgjord version av Charlotte Perellis låt "Hero" är det så håret reser sig på armarna. Sen höll de samma klass resten av kvällen.
Längtar ordentligt redan nu efter nästa gång. Men ska jag gå igen så blir det nog Stockholm istället (som vi besökt tidigare). För även om showen i borås höll samma klass som stockholm så var mat och service tusen gånger bättre där =). Men jag har haft en helt underbar lördagskväll och natt =). Tänk vad man uppskattar en barnfri kväll, natt även om man tänkte mycket på våra sjuka barn!

Wallmans On Tour, lördag 28 mars 2009, kl 18.00

Bloggträff =)

Nu har jag äntligen varit iväg på mitt livs första bloggträff!! Och oj vad roligt vi hade!!! Verkligen jätte trevliga människor och god mat, trevliga goodiebags och god mat!!! Känndes verkligen som att man kännt allt i måååånga år. Måste verkligen göras om snart! Tack Mira och Mamsen för roligaste festen på läääänge! Och tack alla som var där och gjorde festen! Tack till alla företag som sponsrat:
Tänkte visa vad som låg i gooodiebagen, lånar bilder av Marica (hoppas det va okej gumman, ville göra detta nu o hinner inte ta bilder, lovar att maila bilderna från festen till dig ;-))


Väskan med innehåll som är sponsrade av Martinshop, detta va ju då bild från Marica så istället för penisringen fick jag en vibrator. Verkligen många bra saker och fin påse som alla saker låg i =) *tack*


Alcon hade sponsrat med ögonprodukter. Bra saker som ska testas *tack*




Trevliga Alexis och söta Vashten hade med sig varsin klubba som dom lade i goodiebagsen.
Tackar!!!


En stark karamell, en stark sås, rabattkod och öppnade sponsrade hetaste Chilihouse med.
Johan stora favorit i påsen, då han älskar stark mat!! Spännande att testa *tackar*



100 poäng på Gratisbio *tack*



Sköna strumprFrån Iob-butiken, mina favoriter under mina tonår. Kommer absolut att användas flitigt!!! *tack*


2st fribiljetter till Lek&Bus Landet i Göteborg
Nästan bäst av allt!!! Bättre kan det ju inte bli, en familjedag räddad. Hugo vill åka NU på en gång *s*


Alixandra fixade så vi alla fick 50% rabatt på den nystartade butiken Pandaa,
Jätte bra *tack*


Kolla vad fina kort vi fick från Petrifiedinpink! Taaaack!


Från Percka fick vi 25% rabatt!! *tack*


Detta fick vi från Ryfors Konfektyr! Lägg märke till att det står Mira på den vita chokladpralinen!
Och detta va inte oerhört vackert utan smakade oxå jätte gott (godisgris som man är) *tack*


En ladyfinger kom från Sextoysonline , kommer absolut provas men inget som kommer recenseras i denna blogg *tack*


Massa spännande kryddor kom från Svampbutiken.  Ska testas ikväll *tackar*


Vimsadekor sponsrade med 25% rabatt och en gullig väggprydnad *tack*


Och sen ICKE att förglömma - Petra - En Bitchig Brunett (Bild lånad av Mira), hon gav alla gästerna varsin present från Mary Kay. Jag fick ett body butter och det va underbart!!!!! Aldrig provat ett bättre! Vill boka ett party, hur gör jag???
Tusen tack, Petra!


TACK!!!!!! Verkligen mycket saker och kanon fint!!!
Ska snart föra in bilderna som jag tog från kvällen =)

Tupperware och gnällig gubbe =)

Ja denna veckan blev verkligen fullt upp. Massor att göra hela tiden. Väldigt roligt, men fort går det, fredag redan idag. Igår va det Tupperware träff. Trevlig träff och varor med mig hem. Va massor av saker till mig!!!! Helt gratis för mig (jobbat mig till det), men säkert produkter för en bit över 1000 lappen *weeeiiii*, men nu är bara till det stora problmet; var ska jag göra av det?! Löser sig säkert på något vis *s*

Johan är dock inte lika över exalterad över att jag varit borta så mycket denna veckan. Gnällig till tusen. Och det slog nog riktigt slint igår när jag inte ens lagat mat till honom innan jag åkte. Jag hade verkligen inte hunnit (dock gjort det alltid annars). Tror han är lite väl bortskämd, så får försöka ändra på det *s*, som tur va hade vi fullt av rester så han slapp gå hungrig ;-)
Som tur är har vi ju det bästa kvar till sist, imorgon åker ju bara vi två till Borås för att se Wallmans, äta god middag och njuta av en natt på Hotell *lyx*, får väll hoppas att det får honom på bättre humör =).
Tack underbara Marica (och Andreas såklart) som ställer upp som barnvakt *du är underbar* (ni får ta o skaffa egna barn snart så vi kan ställa upp för er ;-)).

Men ikväll är det bloggfesten som gäller!!!!! *läääängtar*
Har det bäst allihopa!!!!

Kalle är här=)

Idag har barnen fått en ny liten kusin, en liten Kalle.
Detta va första kusinen på pappas sida. Passar på att gratulera Ida & Krister till deras lille son!!
Va tydligen ingen liten bebis enligt uppgifter utan hade tydligen en vikt nära fem kilo och 56 lång =). Lille Kalle förlöstes med kejsarsnitt.

Grattis ännu en gång!!

Se hela bilden

Magsjuka och Partylite

Veckan är i full gång och massor att göra hela tiden =). Men det är roligt!! Kul att lära känna lite nytt folk, behövs verkligen för att höja trivsel standarden i Björketorp *s*. Jag är en extremt social människa som helst vill ha sällskap hela tiden så som det är denna veckan är fantastiskt roligt!!!

Igår hade jag först mammagruppen på besök (Anna & Jenny), hade jätte trevligt och bestämmde att vi snart skulle ta och ha 1-års kalas gemensamt för våra små barn. Ska bli jätte mysigt =). Hoppas vi kan ses snart igen och planera lite mer *mys*.
De va här i några timmar och barnen lekte på som tokar (både de stora och små) så när de väl åkt hem somnade både Oliver och Teo som stockar så det blev en luuugn eftermiddag =).
Vid fem kom Annelie och hämtade mig och vi begav oss mot Halmstad för att gå på en Partylite träff. Va jätte trevligt. Vill ha ALLT de visade upp (någon vänlig rik person som vill donera lite *s*). Jätte trevligt hade vi på vägen dit och hem, så mycket lättare när man är två =). Träffas på Torsdag igen men då tar vi Tupperware träff istället =). Skönt att få sällskap i bilen då med, varit så tomt alla gånger man behövt åka själv *trååk*.

Idag va det dags för Dagis för Hugo och Öppna Förskolan för oss andra. Oliver hade fått ett litet vykort från dagis där det stod att han är välkommen att börja på dagis nästa onsdag kl 9. Blir nog jätte roligt för honom!!
När jag väl lämnat Hugo fick jag ett mess av Jenny där det stod att de åkt på magsjuka igår kväll och undrade om vi oxå fått det. Men "peppar,peppar" än så länge har vi klarat oss. Men direkt efter Öppna Förskolan proppade jag mig full av Vitpepparkorn!!! Har INTE tid att bli sjuk nu, och magsjuka är ju ingen favorit direkt =(. Krya på dig Jenny =)

Nu ska jag surfa runt lite =). Ha en underbar dag!!

Mammagalan nomineringar =)

Nominerad i inte mindre än tre kategorier, ni går väll in och röstar på mig *ber snääääääääält*


Jag är nominerad i:
Sveriges Bästa Mammablogg
Snyggaste Mammabloggen
Bästa Vardags Mammabloggen

Så in och rösta med er!!!!! *ber snällt igen*

Helgen =)

Jaha så va nästan denna veckan förbi också, veckorna bara rusar förbi, det gäller att hålla i sig ;-). Så här har våran helg sett ut:
Fredag: Började vi dagen hemma hos Annelie med barn. Drack kaffe och fick god lunch medans barnen lekte sig svettiga och jätte trötta! Vi hade jätte trevligt!! Får absolut göras om snart! Både Oliver och Teo somnade på vägen hem så det va bara att bära in dem till deras sängar och så hade jag och Hugo lite mysigt sen =).
Kvällen bjöd på taco mys med familjen, väldigt mysigt!! Somnade tidigt för att va pigga till lördagen!!

Lördag: Hugo skulle till Försammlingshemmet och baka bröd så vi började dagen med att traska ner till byn och lämna honom. Sen va det hem och städa lite och göra oss iordning för att åka till Halmstad. Så vid 14 hämtade vi Hugo och åkte hem till Mamma för att få goda Våfflor *uppskattat*. Pratade massa med Mamma och som vanligt gick tiden alldeles för fort och vi begav oss mot David och Ida för att fira davids 25-års dag! Jätte trevligt!! Super god mat och trevliga människor!!! Begav oss hem vid 22 då barnen va jätte trötta!! Tack för en trevlig kväll!

Söndag: Johan är ute och fixar bilen med Hugo och Oliver. Jag har precis packat iordning mina tupperware väskor för att ha två demonstrationer i eftermiddag. Nu tänkte jag passa på att ta mig en härlig promenad och gå av mig lite av helgens synder =)

Nästa vecka lär ju gå fort ialla fall, så här ser planeringen ut:
Måndag: Årsmöte i vägföreningen
Tisdag: Föräldragrupp på fm, Kyrkansbarntimmar för Hugo på kvällen
Onsdag: Öppna förskolan på Fm, Tupperware hus Ulle på kvällen
Torsdag: Tupperwareträff på lagret på kvällen
Fredag: Bloggträff i Göteborg på kvällen
Lördag: Sminkning på Make Up Store på dagen, Wallmans salonger på kvällen, Hotell med maken över natten ;-)
Söndag: Avnjuta en god hotellfrukost och sen hem och njuta med familjen =)

Så månadens sista vecka ser ut att bli en med mycket att göra. Men det är roligt!! Kul att få träffa massa människor och ha trevligt!! Wallmans blir väl höjdpunkten!!

Fredag och foto

Så va det fredag, igen =). Tiden går jätte fort. Denna veckan har bara försvunnit och har inte hunnit med allt som jag skulle (som vanligt ;-)). Det är verkligen fullt upp med tre små barn. Men denna veckan har vi ialla fall varit ute massor, vilket är underbart!!!

Idag är det ett år sen jag låg inne första gången på sjukhus med blödningar. Ännu en gång märker man hur fort det går, känns som igår jag trodde jag förlorat Teo i magen under en ambulans färd till Borås sjukhus. Men nu sitter man här med en pigg kille på snart ett år som lever och mår jätte bra =).
Teo utvecklas i en rasande fart nu, han kan bla nu:
*Ålar och rullar runt på golvet
*Sitter upp utan problem
*Jollrar och "pratar" massor
*Äter mat som vilken annan 11 månaders bäbis (äter massor)
*Står när man håller i honom (något han inte gjort tidigare)
Men det är ändå lite svårt att förstå att om en månad fyller han 1 år. Vår lille kille är snart ingen bebis längre....

Passar på att bjuda på lite bilder från denna veckan =)





Önskar er alla en trevlig helg!!

Shoppingsugen

Snacka om att man blev shoppingsugen när man hittade denna sidan:
www.kurviga.com

Office Dress

Perfekt med en sådan shop för oss lite större då det inte alltid är så lätt att hitta snygga kläder som sitter bra! Ska genast börja samla pengar så man kan ta och lägga en order ;-)

Ny design =)

Gulliga KIM har lovat att hjälpa mig med en ny design så det ska bli spännande att se. Nyligen mailat lite bilder och så till henne så hon har något att jobba med (hoppas något ska passa ;-)). Kim har ju även gjort designen jag har (fick den i pris i en tävling i hennes blogg). Har varit jätte nöjd med denna men nu börjar det bli dags att förnya sig! Så inom två veckor sa Kim att jag kunde ha en ny design. Håll ögonen öppna!!

Denna veckan går verkligen fort. Dagarna bara försvninner för mig!! Redan onsdag idag och har varit på Öppna Förskolan i Församlingshemmet *jätte mysigt*. Idag fick vi göra handavtryck i gips. Hoppas de blir bra =).
Oliver verkligen älskar att vara där och leka, tror han kommer uppskatta att snart få börja dagis och leka med andra barn i sin egen ålder (och inte bara med sina bröder) =). Bara två veckor kvar nu till dagis dags för Oliver...

Nu tänkte jag snart ta en promenad i vår vädret och njuta =). Marica ringde nyss och hon hänger med *roligt*.  Längtan efter sommaren nu är olidlig *vill ha sol och bad NU!!!*

Solen skiner =)

Riktiga vårkänslor i kroppen nu, solen lyser och strålande fint väder!! Ska passa på att fira det med en promenad ner till byn sen när Hugo ska till Kyrkans barntimmar =)

Idag har varit en lugn dag (om man jämför med igår). Åkte och handlade med barnen i förmiddags för att sen komma hem och steka pannkakor (efter Hugos beställning). Det va väldigt uppskattat och de försvann i ett nafs!! Själv är jag ju duktig och äter LCHF kost så för mig blev det en räkomelett och en tomatsallad med lök och fetaost *mums*.

Ikväll är det äntligen LOST igen =), som jag har längtat!!! Så ikväll blir det att krypa upp framför tvn och kolla på min absoluta favorit serie!!!!! Någon mer som ska sitta bänkade framför LOST??

Livet är underbart!!!

Ja just nu är livet bara underbart!! Haft en fantastiskt mysig helg med familjen. Kunde inte blivit bättre, avslutades igår med en underbar vårdag och bara vara ute massor!! Härligt!! Längtar verkligen efter våren och sommaren nu. Hoppas bara vi kan komma igång med bygget av vår altan snart så vi kan njuta av underbara sommarkvällar där =)

Idag har jag varit duktig och städat dock. Städat hela huset (välbehövligt), känner mig trött nu och ska mysa framför tvn resten av kvällen. Underbara Marica kommer och sällskapar mig medans killarna ska skruva i Johans bil..

Väldigt flummigt inlägg av en trött men sååå nöjd Emma =)

Mammagalan!!!

Så glad just nu, fick nu bekräflese på att jag fått en biljett till Mammagalan i Göteborg!!! Så i Juli bär det av, ska bli himlans roligt!!! Kul att få träffa massa andra mammor och bara ha det trevligt!!


Det finns fortafande några platser kvar så om du oxå skulle vilja gå så tveka inte att anmäla dig!!! Någon mer som läser min blogg och som ska gå?!

Förändringar =)

Förlåt för det dåliga uppdaterandet men det har verkligen varit fullt upp. Jobbat ett par veckor nu men har desvärre insett att det inte funkar alls. Så jag har beslutat mig för att gå hemma nu fram till Augusti då jag hoppas på att få plats på Högskolan för att äntligen få bli Lärare =). Håll alla tummarna för att jag ska få plats!! På fredag har jag fått tid till yrkesvägledaren för lite tips och idéer om utbildningar *spännande*. 
Verkligen sugen på att få komma igång med studierna och det ska bli skönt att få va hemma med barnen tills det sätter igång.

Helgerna har varit fullbokade med det mesta.. Förra helgen va det Cinderella kryssning och denna helgen Falkenbergs Revyn och Middag på Källare Laxen. Och båda aktiviterna kan jag varmt rekomendera!!! Både jag och Johan har haft de bästa helgerna på lääääänge och det ger verkligen mersmak ;-).

Bjuder på lite bilder från senaste tiden så ser ni ju liiite hur läget har varit här ;-).