Förlossningen i Borås

Måndag var en konstig dag, vaknar av mig själv (för ovanlighetens skull), kollar ut o det är MASSA snö!!!!! Skit tänker jag, ska ju va vår nu men bara att härda ut. Åker senare hem till Rebecka en stund med barnen vilket va trevligt! Kommer hem runt tre, börjar röja lite i köket o känner hur det börjar rinna utmed benen. Tänker genast att det måste va vattnet som går. Springer in på toaletten o kollar, inget vatten men massor med BLOD!!!! Blir rädd, ringer Johan o säger att han får komma hem, försöker få tag i BM men inget svar, ringer förlossningen som säger; lägg dig ner på golvet o ring ambulans o åk genast in.
Ojdå det va värre än jag trodde, ambulansen kom o jag åkte till Sjukhuset i Borås. Vägen dit tog jätte lång tid, fick massor med tid att tänka, jag va helt säker på att bebisen va död eller att moderkakan gett upp o att vi va tvugna att ta ut bebisen.

På förlossningen blir jag undersökt av förlossningsläkare och Bebisen LEVER!!!! De kan inte hitta vad som orsakat blödningen men det är väldigt allvarligt att få sånna här störtblödningar under graviditeten så jag får stanna för observation. Får ett rum, får ej gå ur sängen (bara på toa), får inte äta utan får dropp i armen.

På tisdagen får jag träffa läkare igen som förklarar att jag kommer bli kvar till onsdagen minst o att det är vila som gäller. Inget roligt att ligga ensamen i ett rum utan tv eller telefon. Får dock börja äta lite.
Onsdagen kommer o jag hoppas på att få åka hem, vaknar dock med en liten blödning så de vågar inte skicka hem mig, brist på rum o hamnar på BB istället. Gråter då jag får det beskedet, vill HEM!!!
Får dela rum med en tjej som ska ha 17 Juni o fått åka in för blödningar, TOPPEN!! Underbart med sällskap o vi får tv på rummet. Har precis samma problem oxå så skönt att ha någon o dela detta med.
Vi får börja gå runt på BB o om inga nya blödningar kommer får vi åka hem på torsdagen *håller tummarna*.

Torsdagen kom o inga bödningar, jag är HEMMA igen =). Är sjukskriven, får ej lyfta tungt o Johan måste va hemma med barnen. Enligt läkarintyget ska jag dock kunna börja ha barnen själv igen 31 Mars, *hålla tummarna*

Viktigast är ju att bebis mår bra!!!

Mycket bättre nu!

När jag läser inlägget idag kan jag tycka att jag kanske överreagerade lite samtidigt som jag hade rätt till att bli arg. Tur jag har en Johan som tänker lite längre än jag när han blir arg o gör något åt det, för nu är ju allt mycket bättre.

I onsdags lovade bankmannen att skicka lånepapprena till oss som vi skulle skriva på så hon kunde sätta in pengarna. Inga papper kom torsdag eller fredag men i lördags kom lagfarten in i tidningen ialla fall (huset är verkligen vårat). Vi tänkte att det måste ju komma på måndagen ialla fall, för såå lång tid ska det inte ta på posten. Men inga papper kom igår heller, blev riktigt förbannade både jag o Johan så vi bestämde oss för att ta kontakt med bankmannen IGEN, provade ringa henne men får då höra att hon är ledig tills på onsdag, såå länge vill inte vi vänta då vi redan är rätt arga, bestämmer oss istället för att åka till banken o försöka få tag i hennes chef o berätta hur dåligt behandlade vi känner oss och se om hon kan göra något. Frågar i kassan om man kan få tag i bankmannen eller hennes chef innan onsdag men får svaret att båda är lediga. Berättar istället hela historien för hon i kassan, hon verkar lite förvånad men säger att hon kan försöka skriva ut lånepapperna så vi kan skriva på dem på en gång.
Detta löser hon o vi får skriva på, två timmar senare har hon fört över alla pengar dit de skulle o allt är klart. Detta som tagit vår bankman nästan en vecka tog henne 2 timmar!!!!!!!!

Vill byta bankman nu, men ändå slutet gott, allting gott ;-). Det är över nu, Huset är vårat!!!!!!

Såå arg!!!!!!

Sitter o är så förbannad just nu att jag hade kunnat smälla till någon om det inte va straffbart. Vet inte vad jag gör snart. Blir tokig på det här väntandet o på att hon inte kan göra sitt jobb.

Hatar detta!!!!!!!!!

98 dagar kvar...

Idag är det bara 98 dagar kvar tills lill killen ska komma ut och imorgon har jag gått 26 fulla veckor! Den här graviditeten går verkligen fort!! Då jag vet att detta förmodligen blir min sista graviditet känner jag att jag ibland vill bromsa upp lite o få njuta ordentligt nu av bebis magen o de helt underbara sparkarna (hade dock gärna sluppit foglossningen) ;-). Men samtidigt så lääääängtar jag ju massor tills vi har vår lilla Teo här =)
Det kliar ordentligt i shoppingfingrarna nu ialla fall, vill ut o handla små bebiskläder till killen. Det är ju lite fel årstid för Olivers o Hugos kläder så lite nytt ska jag ta o handla. Har bokat in en Gekås tripp nästa vecka så får ta o passa på att handla lite då ;-)

Är sååå trött på våran bank o framförallt vår bankman. Typiskt nog hade hon försökt ringa oss igår kväll när vi var i Halmstad så det missade vi, annars tar det ju 100 år att få tag i henne. Allt är klart nu och hon ska bara sätta in pengarna nu för att huset till slut ska bli vårat!!! Kvinnan från Swedbank skulle oxå försöka få tag i henne, hoppas hon har bättre tur. Vill att huset ska bli vårt så vi kan slänga ut Johans systrars grejer o börja göra iordning gästrum o förråd, behöver verkligen dessa rummen nu!!!

Nu har Oliver vaknat så ska ge honom lite lunch =)

Triss i pojkar!!!!!

Finner mig ett lyckorus nu efter att precis varit o besökt Mama Mia i Göteborg.
Får titta på vår bebis som ser ut att må jätte bra! 859 g är vikten o det rör sig för fullt.
Ligger o vill inte visa sig alls först men efter en stund ser vi klart o tydligt att vi väntar en liten pojke. Så i magen bor en liten Teodor (Teo).
Läääängtar massor nu efter vår tredje pojke, spännande det ska bli att få se hur han ser ut efter att ha fått två helt olika pojkar innan!!!!!