Ojdå

Lite långt ifrån uppdateringar nu. Kan inte skylla på annat än att det har varit mycket här nu med sjuka barn och alldeles för mycket att göra. Orkar inte skriva om allt som hänt, ska bli bättre på att uppdatera istället ;-)

På Torsdag ska jag ha Aloe Vera party här hemma. Jätte kul, roligt att få hem lite folk och få köpa lite mer helt super bra produkter. Någon som är sugen på att komma? Hör av er iså fall =)

Är igång med Tupperware nu igen och det är sååå roligt! Längtar efter att komma ut på riktigt många Demonstartioner nu. Någon i Göteborg/Halland/Borås trakten som är sugen på att ta hem några vänner, bjuda dit mig med min väska och få en super bra tackgåva?! Hör av er, det behöver inte va så avancerat, inget köptvång, bara jag får komma o visa några av mina favoritskaer (och komma hemifrån en stund *s*)

Lite vädjanden här, men så får det bli ibland =)
Nu ska jag snart iväg till församlingshemmet med Hugo där de startat en barngrupp. Hoppas han kommer tycka det blir jätte roligt =)

Arn & IKEA

Ingen blogg på ett par dagar så här kommer en snabb genomgång om senaste dagarna:

Fredags:
Mys med min Make till Arn. Snälla Marica och Andreas ställde upp som barnvakt som var väldigt uppskattat av både oss och barnen!! Tack ni är underbara!! Filmen va jätte bra! Kan varmt rekomendera den. Arn har verkligen berört mig. Det är en film för alla!

Lördags: Shopping!! Jag o Johan kompromissade; Först MediaMarkt och sen Barnens Hus. Älskar att kolla på barnens hus på alla nya vagnar och baby artiklar. Hade kunnat handla hur mycket som helst men tyvärr tycker inte plånboken det ;-). Men det blev ett sele till Oliver (får se om jag kan me att använda det, känns fel men vet inte snart vad jag ska göra), Nappar till Teos flaska (att de ska va såå svåra att hitta, första affären som har dem o lillkillen vägrar alla andra) och ett album till Teo.
Efter detta fortsatte vi till IKEA där vi handlade 6 nya Köksstolar för våra bröllopspengar. Blev sååå nöjda! De är så fina! Blev även lite grejor till Teos rum bla. Lampa, matta, spjälsäng m.m. Dessutom en byrå till Hugo och Oliver.
På kvällen äter vi mat o dricker gott tillsammans med Marica och Andreas. Tack för en underbar dag o all hjälp!!

Söndag: Börjar skruva ihop alla saker från IKEA på en gång. Städar och donar medans Johan gör färdigt Teos rum. Det blir såå fint!!! Köket är som nytt! Teos rum är nästan klart och sååå bra! Nu är nästa projekt att få Teo sova i sitt nya rum hela nätterna!
På eftermiddagen åker jag iväg på gruppmöte hos Camilla och det är lika trevligt som vanligt!

Måndag: Logopeden med Hugo! Hon tycker han har uttvecklats helt otroligt bra. Pratar lika bra som vilken annan fyra åring. Han har däremot liite svårt med grammatiken. Vi ska öva hemma nu och tillbaka om en månad igen. Är så glad att Hugo får denna hjälp, han uttvecklas jätte bra!

Tisdag: Föräldragrupp på BVC. Jätte trevligt att sitta och prata med andra mammor. Bara två gånger kvar dock, lite tråkigt men vi mammor sa att vi skulle försöka fortsätta träffas hos varandra sen och det hade ju varit jätte kul!

Idag: Skulle åkt till ÖF idag men Hugo är väldigt förkyld IGEN *suck* och ögonen väldigt röda så stannade vi hemma idag. Vill han ska bli frisk för det är massa som händer resten av veckan oxå så vill ju inte han ska bli ännu sämre.
Ikväll ska jag iväg på möte, imorgon kommer Johans Farmor hit på fika, på Fredag blir det Borås hela dagen. Johan åker iväg med jobbet på fredag så då blir jag själv över helgen men det ska nog gå bra (inte van vid att va själv). Tänkte hyra lite tjej-filmer som inte Johan vill se =).


Utmaning

Har fått en utmaning av http://1vuxen2barn.blogspot.com/
Först reglerna: * Svara på alla frågor* Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. * Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

1. Vilken mat äter du ofta?
- Får nog va Tacos då för i snitt äter vi det oftast ;-)

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
- Väldigt olika. Beror vem man är hos. Försöker oftast hjälpa till.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
- Vid datorn i källaren (allra helst när barnen sover)

4. Köper du ofta Triss?
- Väldigt sällan

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
- Har inte varit borta så mycket. Men allra bäst har jag nog haft det i Bohuslän och smögen o Fjällbacka *älska*

6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
-Fyran eller Femman =)

Jag skickar utmaningen vidare till Marica, Fia, Ida E, Kim  och Erika.

Ps. Ida vill kommoentera din blogg men hur gör jag?! Har ju inget av kontorna som behövs. Någon som kan hjälpa mig?

Min Make...

Vill ägna detta inlägg till min helt fantastiska Make som jag älskar över allt annat på denna jord (tillsammans med barnen förrstås) .

Ikväll ska min vän Marica och Andreas passa busungarna så att jag o mannen får gå på Bio och äta en bit mat helt själva *mys*. Och inte nog med det maken gav mig en liten present idag (som kompensation för att han ser lite lustig ut i sin nya frisyr ;-)). Jag fick Takida's nya skiva "Bury the lies" och den är sååå fantastiskt bra!!!  

En helt underbar dag alltså!!! Och imorgon väntar Göteborg o shopping ;-). Kan det bli bättre?!
Vad gör ni i helgen?

Svårt att INTE få ett barn till.....

Ibland märks det verkligen vilken liten skit kommun man bor i. Med alldeles för dåligt med resurser (har tidigare berättat om hur det är på dagis).

Jag vill inte ha fler barn (ialla fall inte på några år). Vill därför sätta in en spiral. Jag har fått recept, jag har hämtat ut den. Nu ska den bara sättas in för att undvika graviditet.
Fick tid 21 augusti, den ställdes in, flyttades till 24 September.
Idag ringer de o säger att de har för ont om tider o måste priotera gravida. Jag får en ny tid i mitten av OKTOBER!!!!
Snart är jag oxå gravid o då kanske de måste priotera mig, ännu en gravid som behöver gå där 9 månader. Är det bättre?!?

Detta är ju sjukt. Undrar om man kan söka sig till Varberg/Borås eller Göteborg. Jag vill ju bara sätta in spiralen. De tar ju inte såååå lång tid. Eller ska man försöka sätta in den själv?!

Äter ju mini piller nu, men litar inte alls på det (Teo kom ju ändå ;-)).  Man måste väll kunna få en tid innan man är gravid igen...

Att det ska va sååå svårt att förbli ogravid....

Jordiga byxor

Onsdag idag. Är så trött denna veckan efter bröllopet. Är precis som om spänningarna släpt och all trötthet kommer nu. Försöker dock att inte falla ihop helt utan aktivera mig och försöka va en bra mamma =)

Johan jobbar natt denna veckan så vi håller oss borta på förmiddagarna så han får sova. Då passar det väldigt bra att åka på Öppna Förskolan som uppskattas väldigt mycket av barnen!!! Har varit där hela veckan nu, jag o alla pojkarna.

Så idag började vi dagen med att lämna Hugo på dagis då det va Fotografering idag (givetvis fina kläder på, som vi fick byta på dagis då han ramlade utanför o fick helt jordiga byxor *typsikt*).Hoppas bilderna blir bra (annars fotografering på ÖF i november!)
Sen åkte vi till ÖF så Oliver fick leka av sig, han är verkligen helt slut när vi åker därifrån. Han behöver verkligen få springa av sig! Nu ligger både han och Teo i sina sängar och sover sååå gott.
Johan håller på att måla Teos rum nu så vi förhoppningsvis kan flytta in honom i sitt nya rum till helgen efter vi varit på IKEA!

Nu är det slut på lugnet, ska åka o hämta Hugo på dagis och sen är det handling som gäller!


Fru Larsson

Nu är man en gift kvinna och heter numera Larsson *s*
Det låter jätte gammalt att säga Fru Larsson men det är jag det ;-), Fru Emma Larsson....

Tack till alla ni som va där!!! Vi hade en helt underbar dag och det hade aldrig blivit så bra som det blev utan alla ni som va där. Extra stort tack till mina underbara Föräldrar, utan er hade det aldrig blivit så här bra!! 

Lånar här en bild från syster Fias blogg som ni hittar HÄR. Där finns lite mer bilder på bla. tårtan.


Kännde mig verkligen som en prinsessa hela dagen (precis som det ska va antar jag). Känns lite vemodigt att det är över och man aldrig mer kommer använda klänningen och blommorna =(.
Men nu är det jag och Johan tills döden skiljer oss åt. Och även om inte så mycket har förändrats (mer än efternamnet) så känner jag mig nykär på nytt, det är verkligen VI nu. Vi är en komplett familj nu, hela familjen Larsson.

Tack även för presenterna! Första som ska göras nu är att äntligen få köpt nya köksstolar (där kommer presentkorten på IKEA väl till användning).

Tack än en gång till alla vänner och släktningar!!!
//Världens lyckligaste Fru Larsson =)

Kär & Saab

Var o betalade ringen idag. Såå fin, jag är KÄR!!! Vill bara sätta den på fingret och va Fru Larsson nu ;-). Fick även fixat en Gästbok och Placeringskort! Servetterna har kommit och blev väl sådär nöjd får jag väll säga. Beställde MATservetter men tyckte de blev som kaffeservettet =(. Blir ju inte alls snyggt att duka med.....
Men, men får ser hur jag gör. De var oerhört fina ialla fall ;-).
Detta är kvar att fixa i veckan:
*Köpa champangeglas
*Köpa Ljus
*Köpa maten
*Fixa dukar
*Prova klänningen (ej provat sen den blev färdig ;-))
*Klippa Johan & Hugo
*Duka i Bygdegården (detta görs givetvis på fredag)
Sen ska huset städas inför gästerna som kommer (ett måste, här ser förj*vligt ut), förresten Syster Fia, när kommer ni ner? Tur Johan bara jobbar imorgon oxå så vi hinner fixa detta!

Just nu är Johan iväg o tittar på en ny bil. En Diesel från -02. Och det är en SAAB!!!!! Ja ni läste rätt. Johan tittar på saab *s*. Skulle bli förvånad om han köper den men den som lever får se ;-)

Nu ska jag lägga mig framför tvn och mysa med Teo. Längtar tills imorgon så jag får träffa min Mizca igen =)