Tävling hos Sexkammaren


Är med och tävlar hos Sexkammaren!!!Vill Du vinna allt som finns på bilden?
Då har Du nu chansen, bra va? Det kostar inget och det är lätt att vara med.
Alla, även Du utan blogg kan vara med.

Gå in HÄR för att tävla!

Shopping!!!

I Lördags åkte vi ner till Falkenberg igen för att besöka Emma & Anders. Johan skulle hjälpa Anders med lite smfix på deras hus och jag och Emma skulle göra lite shopping i Falkenberg igen (LÄNGE SEN SIST). Hittade massa roligt!! Bla:
*Två par Jeans (ett par ljusa och ett par mörka)
*Två koftor
*En topp
*En Bodysuit till Teo från Mysplysch
*En filt till teo, mochasinner till Oliver och haklappar till teo
Allt som allt gick allt på 1500 (då är även mat inräknat i den summan).. Billigt va?! Väldigt bra med REA!!!!

På kvällen bjöd Emma & Anders på underbart god mat och vi hade jätte trevligt. TACK!!!!

Så nu är kläderna klara inför alla händelser i vår =). Skönt med lite nytt... Inte ofta man unnar sig det som småbarns förälder ;-). Dock kunde jag inte låta bli att handla lite till barnen som ni kan läsa ovan *s*. Är dock väldigt sugen på en resa hit.... (om bara plånboken tyckte det oxå...)


Utmanad!!

Jag blev utmanad av Ida och Marica!


4 av mina favoritprogram:
- Lost
- Ugly Betty
- Fringe
- House


4 saker jag gjorde i går:

- Besökte underbara Emma med familj
- Städade och gjorde fint hos mina små ullbollar =)
- Handlade lite mat inför veckans matsedel
- Hade myskväll med maken ;-)


4 saker jag ser fram emot:

- Festen hos Marica på Lördag
- Cinderella kryssning i Februari
- Wallmans i Mars
- Falkenbergs revyn i Mars

4 favoritrestauranger:
- Laxbutiken i Falkenberg
- BurgerInn i Falkenberg
- Lilla Fridolfs I Halmstad
- Pizza i Horred


4 saker på min önskelista:

- DISKMASKIN
- Torktummlare (sååå skönt att slippa hänga upp lakan, handdukar, underkläder....)
- En ny mobil med bra kamera (min är verkligen rena skiten)
- Obegränsat med shoppingpengar ;-)


4 personer som jag utmanar:

- Ida
- Erika
- Fia
- Emma


Ljusparty =)

Onsdagen den 18 Februari kl 19:00 tänkte jag ha ett ljusparty här hemma hos mig. Hade varit jätte roligt om DU ville komma. Hör av dig om du kan komma, hade varit jätte roligt ;-)

Layered Pillars

Bilden lånade jag HÄR!


Helgen

Så var även denna helgen över, tiden går alldeles för fort ibland. Nästan deprimerad över hur fort tiden går ibland känns som att jag inte hinner något alls innan dagarna bara tar slut...
Här är min helg i korthet;

Fredag:
Marica kommer hit och följer med mig och handlar. Handlar lite mat och så till Johan och pojkarna till kvällen. På kvällen åker jag och Marica på Bio och ser "Benjamin Buttons otroliga liv", den va super bra! rekomenderar den varmt, så jag uppmanar alla att gå och se den!!! tack Marica för en underbar dag!!!

Lördag:
Går upp i tid för att lasta in barnen i bilen och bege oss mot Halmstad för att hälsa på Mamma & Pappa. Kan ju inte va där nu på samma sätt nu när Annie & Corey bor där så det va trevligt att bara komma dit över dagen. Mamma bjöd på jätte god lunch och vi pratade lite innan vi åkte vidare till Falkenberg. Hamnade hos Emma & Anders i Falkenberg för att bli bjudna på mat och ha trevligt. Tiden gick alldeles för fort (som vanligt när vi ses) och det va snart dags att åka hem igen =(. Nästa gång sover vi över så vi får träffas lite mer.

Söndag:
Egentligen hade vi inte så mycket planerat denna dag. Johan va tvungen att gå upp i rimlig tid för att laga bilen som gått sönder i veckan. Efter han fixat det kom Erik & Linda på besök, just medans jag höll på att baka bröd. Men när jag va klar med brödet promenerade vi med ner till dem där vi åt mat och hade trevligt =).

Så en trevlig helg med trevligt sällskap hela tiden och massa god mat (det mesta fritt från E-ämnen ;-)). Och innan jag går vidare bjuder jag på en blandad lista av vad som händer i våra liv just nu:

*Johan är av med jobbet och förmodligen kommer jag snart få gå in och jobba och Johan passa barn *jippi*
*Oliver börjar dagis 1 april, Teo står i kö för att få börja i augusti
*Jag har börjat demonstrera Tupperware på allvar igen
*Teo äter nu annat än bara välling
*Johan kommer snart börja riva vår altan och förbereda för att bygga en ny till våren
*Jag försöker på allvar förändra mitt liv med hjälp av http://sundagummorna.blogg.se
*Öppna Förskolan öppnar i Björketorps Församlingshem 28 Januari *äntligen*Award

Tack till Zetika för denna, känner att bloggen är uppskattad =)
Skickar tillbaks den till dig!


Jag skickar även den vidare till alla mammor som läser min blogg =) (känner att de flesta jag skulel vilja ge redan har fått den!

Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min blogg, länkar till bloggen som jag fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till mammabloggar jag tycker förtjänar den! Och lämnar så klart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Kaos

Kaos är ett milt sätt att formulera hur det är här hemma just nu. Mycket som händer och många tankar just nu, därav är bloggen lite vilande just nu men ska försöka bättra mig och komma igång med bloggandet snart  igen =)

Bloggar ialla fall lite mer HÄR.

Nytt år

Nu var det väldigt länge sen det kom en uppdatering här på bloggen så kände att jag va tvungen att uppdatera. Hade fått två utmärkelser till bloggen av Marica och Ida. Tack för det!! (skrev ett långt inlägg o gav den vidare till 8 nya men tyvärr försvann det =(, ska se om jag orkar lägga ut det igen). Jätte tack tjejer!!!

Har haft en underbar jul och en trevlig nyårsafton!!! Har tyvärr varit sjuka men överlevt ändå =). Jätte tack alla gäster och alla vi fått julklappar av!!! Bara bra saker i klapparna och massa trevligt sällskap!!!

Johan är fortfarande ledig, börjar jobba på onsdag igen. Kommer kännas tomt när man blir ensam hemma igen men skönt att komma tillbaka till vardagen och lite rutiner.

På onsdag startar jag och Emma även vårat nya sunda liv så håll utkik på http://sundagummorna.blogg.se