Verkligheten...

Så var den andra tentan för terminen avklarad den med. Gick dock åt skogen men får vara glad åt VG på den första vi gjorde och så får jag kämpa vidare med denna kursen, så klarar jag den andra gången =)
Men på måndag är det äntligen dags för ett kliv ut i verkligheten och VFU (praktik) i 5 veckor.
Känns extra kul denna gången att verkligen få undervisa själv, planera lektioner och testa vad eleverna kan efter mina genomgångar.

Men först nu är det lite helg... Johan jobbar hela helgen och jag är hemma själv med barnen som är allmänt rastlösa *suck*... De bråkar för fullt idag =(... Längtar efter en lugn stund... Men tror det blir att försöka sysselsätta barnen med allt jag kan komma på idag ;-)

Imorgon kommer nog svärföräldrarna förbi en stund och sen åker jag hem till Mamma & Pappa en stund så då blir det ju massa trevligt sällskap ialla fall. Och förhoppningsvis jobbar Johan bara till lunch imorgon så vi får lite ledigt ihop!!!!

Nu ska jag hjälpa barnen och städa deras rum innan de får lördagsgodis =)
Trevlig helg alla underbara!!!!

När man inte trodde det kunde bli värre....

Jag har sen låååångt innan vi flyttade haft problem med mitt ena öra. Det har varit ett störande ljud hela tiden och ibland gjort ont. Så i Maj var jag och spolade öronen och det blev lite bättre...
Men sen fortsatte det och jag har nästan vant mig vid det, till för någon vecka sen då det började låta ännu mer och jag märkte att jag faktiskt knappt hör något på det örat ;-)

Så igår besökte jag läkaren för att kolla upp detta. Visade sig att jag har inflammation i hörselgångarna... Fick örondroppar på recept som ska användas tre gånger om dagen i ca 1 vecka...
Började igårkväll och har nu droppat två gånger... Och det låter mera!!! Det slår lock för öronen och ljudet "liksom bubblar"... Håller på att bli tokig!!!!!!!
Antar att det är medecinen som faktiskt verkar så men det är sjukt jobbigt!!!

På detta ska man försöka plugga och skriva tenta imorgon =(....
Önskar jag kunde trycka på en off-knapp en liten stund... Jag blir tokig!!!!!!!!!!!

Önskelistor =)

Man upptäcker snabbt att det börjar närma sig Jul när allt fler ber om önskelistor och frågar om vad barnen önskar sig ;-). Tänkte därför göra det enkelt för mig och skriva här så ser alla det enkelt ;-)

Hugo:
*Kläder strl 116/122 (Kanske inte så mycket Hugo som VILL ha men behöver *s*)
*Lego
*Backugan
*Transformers
*Ett skrivbord till hans rum

Oliver:
*Kläder strl 110
*Allt som har med filmen BILAR att göra (Blixten McQueen)
*Radiostyrda bilar
*Traktorer, lastbilar, grävmaskiner m.m.

Teodor:
*Kläder strl 104
*Bilar och som Oliver Traktorer, lastbilar m.m.
*Svårt med Teo... Han gillar att leka med det mesta.. Har mycket leksaker *s*..

*Egovarning;*
Och om någon skulle vilja köpa något till mig när jag fyller år/julklapp så önskar jag mig en kamera (har ingen nu och kanske skulle vara kul med lite bilder här i bloggen ;-)), en TASSIMO, presentkort på kläder/IKEA m.m.

Så nu var det gjort så nu lovar jag att ni ska slippa det här mer utan nästa inlägg blir mycket roligare =)