Slutet på veckan...

Snart helg och veckan går mot sitt slut. Men för mig känns det ännu som måndag, har varit här hemma hela veckan och bara pysslat om mina sjuklingar.
Hur mycket jag än älskar mina barn så längtar jag tillbaka till skolan nu, till vardagen där man kan gå utanför dörren...

Idag var jag lycklig när jag vaknade. Tre jättepigga pojkar som åt massa frukost och lekte för fullt!! Men så helt plötsligt så blev Hugo trött och somnade till slut i soffan.. Tog febern på honom och visst hade han feber =(
När tar det slut??? Var är mina friska barn?

Känner mig en aningens uppgiven idag... MASSOR att ta igen med skolarbetet och jätte mycket att göra, måste till skolan snart =(....

Men får trösta mig med att Oliver ialla fall är frisk idag och det är skönt för jag har varit riktigt orolig för honom... Snaaaart är nog de andra bättre också ;-)


Sjukstugan...

Solen lyser för fullt där ute just nu och här inne sitter jag och tar hand om sjuka små killar..

Det började med Oliver som i fredagskväll började spy. Så typiskt, lagom till helgen och allt. Fortsatte och spy hela natten till lördagen med 15 minuters intervall (kunde verkligen ställa klockan efter honom). Han fortsätter spy och va dålig i magen hela helgen!! Håller hela tiden kontakten med sjukvården då vätskan han får i sig är nästintill obefintlig. Är så dålig och vi nästan får garanterat att det borde va matförgifning snarare än magsjuka (vilket lät bra så vi andra slipper få samma sak). Oliver fortsätter va dålig så vi besöker även läkaren under måndagen men lite vätska har han lyckats få i sig för han slipper bli inlagd...

Måndag kväll så spyr Johan och sen Teo, Oliver är lite bättre (kräks inte, men äter inte ännu och är trött)... Blir att ta hand om dessa sjuklingar nu. Johan och Teo blir dock snabbt bättre igen, de är på benen och äter igen. Oliver är dock ännu dålig. Han är jättetrött, medtagen, vill inte äta och vaknade flera gånger i natt för att han hade ont i halsen. Tycker så synd om honom!! Önskar inget hellre än att han får bli frisk nu!!

Livet är så underbart just nu, vill att pojkarna får vara friska nu så vi kan gå ut och njuta av våren som är på intåg!!
Hoppas och tror att helgen blir bra och at alla får vara friska då =)


Passar på att bjuda på en bild på en frisk Oliver som gör det bästa som finns, åka Lastbil =)

Om...

Om jag inte va dum i hela huvudet så är jag det nu.. Alla hjärnceller har dött ut av allt pluggande med väntevärde, varians, binomial, approximation.....osv....
Jag har svårt att tänka fram att fredageftermiddag faktiskt kommer inträffa, att stunden då tentorna är över... Och då att tänka att jag bara tentar av första halvan av statistiken och resten börjar på måndag igen får mig att må lite dåligt ;-)
Ge mig SOMMAR!!!

Annars, barnen bråkar för fullt just nu, vill inte att mamma ska plugga alls. Tror det bölrjar bli dags för kvällsmat så trötta pojkar kommer i säng i tid idag =)
Sen blir det TV och kasta sig i soffan, jag är helt slut.,,,

Undrar om hjärncellerna vaknar till liv av slappande och mys?!


VÅR!!!

Visst måste det vara så att våren är här nu?!
Solen lyser, underbart att vara ute och det är mars månad (som automatiskt betyder vår)...
Med andra ord, kanske dags att snaaaart lägga undan alla hemska vinterkläder och ta fram vårens kläder =)

Annars är det en lite jobbig vecka just nu... tenta både torsdag och fredag =(... Hur ska jag överleva?! JOBBIGT!!! Tur man har en trevlig helg att se fram emot =)

Igår testade jag Zumba för första gången och HJÄLP va ROLIGT!!! Det va riktigt kul, även om jag känner att man inte har den bästa koordinationen just nu.. Men jag vet vad jag gör de kommande måndagarna ialla fall =)

NU; dags att återvända till de hemska skolböckerna.... =(
Trevlig tisdagkväll på er =)