Pluggdag...

Hur ska jag överleva denna höst?! Känns väldigt hopplöst just nu... Har riktigt svårt att förstå denna matten vi håller på med just nu med Integraler och primitiva funktioner.... Svårt när man är uppe på denna nivån med där det inte verkar finnas någon som är kunnig och kan förklara.... *hjälp*.

Så idag är det pluggande som står på schemat ett par timmar till innan jag ska hämta barnen och får lite besök *mys*.

Igår var det föräldramöte på Hugos skola. Väldigt intressant att få veta vad de gör på dagarna och hur gruppen funkar. Summan av kvällen kan man väll säga att det verkar fortfarande inte riktigt har kommit in i ordningen ännu med klasser och sånt då de inte riktigt vet hur de ska dela alla barnen.. Hela 35 barn är de just nu!! De verkar dock satsa mycket på barnen och hittar på mycket roligt. Dock får de ingen idrott ännu vilket jag tycker är ett stort minus men förhoppningsvis ska rektorn snart fixa en tid till dem i idrottssalen...

Snart är det helg igen... Hugo ska få åka till sina Farmor & Farfar vilket han verkligen ser fram emot!!! För oss här hemma blir det nog renovering igen och plugg...

Nu ska jag desperat försöka läsa mina matteböcker igen........

Tankar....


Tiden går framåt med rasande fart.. Tänk snart är det vinter igen, det var frost på bilrutorna nu på morgonen och de behövde skrapas... Börjar bli dags att rota fram alla varma kläder....
Längtar på något konstigt sätt efter snön, julen och mysiga kvällar inomhus och eftermiddagar med barnen i pulkabacken ;-)

Lääängtar efter att få åka till stockholm om två veckor och få besöka mina systrar och deras döttrar =). Speciellt ser jag fram emot att få träffa Lovisa och Molly som jag inte träffat ännu..

Nu dags att leva i nuet och åka iväg till skolan snart och sen ikväll blir det föräldramöte på Hugos skola! Ska bli mycket spännande!



Helg, underbart!!!

Varit i skolan idag, haft redovisning av vårat projektarbete. Känns som att det gick rätt så bra. Skönt att ha det gjort, lyckan var dok kortvarig då vi fick ett nytt projekt direkt när vi var klara....

När jag nu kom hem gick luften ur mig totalt, gud va trött jag är!!! Varit en händelserik vecka som försvunnit i ljusetshastighet... Det har varit massa skola och träning plus en hel del annat, så nu ska vi riktigt njuta av helgen!!
Imorgon får vi besök av ett par som också är nyinflyttade i Getinge och sen ska Johan åka på firmafest så då ska jag ha mys här hemma med några bra tjejfilmer =)

Roligare än så här blir det nog inte idag!!!
Trevlig helg allihopa!!!

Så härligt!!!

Så härligt det är när livet känns så där underbart fantastiskt!! När det känns som man har hittat rätt och trivs med livet =)

Onsdag idag och jag har idag hunnit med en timmas träning på löpbandet och därefter finslipning på det sista med vårat grupparbete i skolan som vi ska redovisa på fredag!! Nu i Em ska jag se till att få pluggat lite Integraler innan det är dags att hämta hem barnen från skolan/dagis.

Imorgon har barnen studiedag ifrån skola/dagis så då blir det att va hemma med dem. Får nog bli någon promenad till en lekplats så vi får lite motion imorgon med. Verkar ju som att det fina vädret ska hålla i sig nu så då kanske jag kan se till att få klippt gräsmattan med (för förhoppningsvis sista gången i år)...

Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan jag återgår till skolböckerna!!
Ha det bra allihopa =)

T.G.I.F.

Och så va det äntligen helg igen!! Skolan är slut för dagen och snart ska barnen hämtas sen blir det en eftermiddag med massa mys med mina pojkar innan det blir tjejkväll!! Mycket trevligt ska det bli =)

Imorgon ska vi nog äntligen kunna flytta in i vårat efterlängtade sovrum och sen blir det att påbörja renovering av vardagsrum... Så underbart!! Längtar så mycket efter helgerna då man vet att både jag och Johan är hemma och vi kan renovera för fullt!!! Kommer bli så fint när det blir klart!!! (och JA jag lovar att lägga in bilder sen för alla nyfikna ;-)).

Igår var det träning på gymmet för mig vilket var mycket trevligt. Det är ett riktigt lyxigt gym jag går på där de verkligen har ALLT (!!)...
Jag fick träffa en PT som gick igenom vad jag ska tänka på och hur jag borde lägga upp min träning! Hon ville att jag enbart ska fokusera på kondition och fettförbränning just nu då jag enbart äter 500 kcal om dagen och det är alldeles för lite för att min kropp ska orka bygga muskler.

Jag ska framförallt fokusera på grupp träningarna samt några maskiner som man tränar kondition (och liiiite styrka) som dessutom är skonsam mot alla muskler och leder. Vilket känns väldigt bra!! Det är så jag faktiskt längtar till nästa träningspass =)

Nu ska jag plocka lite här hemma innan jag åker och hämtar buspojkarna =)
Trevlig helg!

MEN......

Japp torsdag idag och äntligen dags för vägning (va just det som gjorde att jag skuttade ur sängen i morse)! Väl på vågen visade den på minus 2 kg.... Känns faktiskt lite snopet när den visade på -7 kg efter första veckan men om man vänder på det så har jag faktiskt gått ner 9 kg på två veckor!!!!
Denna veckan ska jag försöka träna ännu mer och verkligen kämpa ytterligare för att få ännu mer minus på vågen sen =).

Igår var jag på gekås och hittade massa roligt. Jag köpte flera julklappar, vinterkläder till barnen, mössa och vantar till mig själv m.m. Massa kul alltså, farlig affär det där! Var alldeles lagom igår också med knappt något folk alls så man kunde verkligen titta på allt!!

Snart är det skolan som gäller för att sen i EM få ett härligt träningspass på gymmet!! Ska bli skönt att få ett eget program som jag kan följa så jag verkligen kan förbränna extra med fett och få en mycket bättre kondition!

Och imorgon är det äntligen fredag!! Ska bli skönt med helg igen!

Onsdag, ledig dag

Så var det redan onsdag och mitten på veckan, snart helg ;-)
Igår var det en lååång dag i skolan och sen snabbt hem och besök ha Annica, Lena och Emma. Mycket trevligt!! Inte så ofta vi ses nu så finns en hel del att prata om när vi ses. Jag hade köpt Ekströms färdiga Paj som man bara "häller i" formen och in i ugnen. Den såg ju inte lika god ut som bå bilden/reklamen men verkar ändå ha gått hem =), självklart åt ju inte jag något utan fick nöja mig med kaffe...

Idag är jag ledig från skolan och hemma och pluggar. Sitter här uppe för där nere håller kakelsättaren på att kakla vårat kök!!! Äntligen!!! Ska bli skönt att slippa ha ett halvfärdigt kök!!
Sen i EM, kommer mamma o pappa hit så ska pappa passa barnen medans jag och Mamma åker till Ge-kås!! Perfekt, pappa fxar mat till mina pojkar så det är klart när Johan kommer hem =). Vi blir verkligen bortskämmda!

I sovrummet håller vi på att lägga golv nu så till helgen ska vi nog kunna få ett sovrum! Johan köpte garderoberna och listerna igår så nu ska allt bara monteras!!

Och mitt projekt "Emma gå ner massa i vikt" flyter på... Spännd inför morgondagen då jag först ska väga mig på morgonen *spännande* och sen få träffa en personlig tränare på eftermiddagen för att lägga ihop ett träningsprogram!!

Nu dags att återvända till mina "vektorer" =)
En underbar onsdag önskar jag er ;-)

Nu är det dags,,,

,,att väcka min blogg till liv och kanske damma av den lite ;-)
Mycket har hänt sen sist och orkar egentligen inte ens summera allt men en liten snabbgenomgång kan vi allt ta...

*Vi har flyttat in, renoverat övervåning, nästan klart köket, börjat på sovrummet... Hoppas på att snart vara klara (för denna gången)!
*Barnen har börjat dagis/skola och det går jätte bra! Alla verkar trivas bra och det funkar bra med personal och allt...
*Jag har börjat skolan igen och vi har en vardag igen!!!
*Johan jobbar på och sliter som vanligt ca 50 timmar/veckan......

Något nytt som jag startat igång med just nu (och som nog kommer bli mycket av bloggens innehåll famöver) är att jag har startat ett viktminskningsprogram (IGEN). Denna gången håller jag på att gå ner i vikt med hjälp av Xtravaganza...
Just nu så innebär det att jag äter enbart deras måltider (3 ggr/dag) samt att jag tränar mer både fysikst och mentalt. Jag kommer gå i en grupp med andra överviktiga för att hjälpas åt att gå NER i vikt =)

Jag är nu inne på min 12:e dag.. Vägde mig efter 1:a veckan och det visade på -7 Kg!! Inte helt konstigt då det är ynkliga 500 kcal om dagen som jag intar. Så nu ger jag järnet!!
Tänkte använda min blogg här för att vädra mina tankar och skriva om hur det går!!
Var gärna med och stötta mig =)