Bebis!!Idag är det två år sen jag och Johan körde till Förlossningen i Borås med ännu en dum blödning som skulle göra att jag fick ligga på sjukhus ett par dagar för att se att allt va okej med bebisen i magen.
Vi var dock ovetande om att att det var för sista gången, två dagar senare föddes våran helt underbara 3:e son Teodor. Ett nytt äventyr påbörjades med vård på neonatalen och allt som hör där till.
Känns som igår och inte alls som två år sen...

På söndag fyller våran minsting två år och är inte alls så liten längre. Igår var vi på BVC på 2-års kontrollen och allt var jätte bra med honom. Han väger nu 13 kg och är hela 88 cm lång. Enligt kurvorna så tyckte nu vår BVC sköterska att man kan se honom som helt i kapp nu med där han borde vara. Följer helt perfekt. Han hade verkligen växt sen sist, hela 6 cm på fem månader ;-).
VÅR

I år är våren mer än välkommen!! Visst har det varit en fin vinter men nu var man riktigt trött på snön och kylan!!!!
Idag lyser solen så efter jag hämtat barnen på dagis har vi spenderat en timma ute med att gunga, sparka boll och cykla!!
Lyckan sprider sig verkligen i kroppen och man får massa ny energi!!!!

Enda negativa är väl möjligtvis att man känner att man måste börja köpa vårkläder till barnen. Det är VARMT!!!! Får nog försöka få till en gekås resa snarast!!! Inte jätte mycket pengar nu direkt men får bli till att skrapa ihop och samla så det blir av. Inte så länge kvar tills löning *s*

Ikväll är det LOST på tv ;-). Helt underbart. Har väntat nästan ett år på denna säsongen och nu lääängtar jag bara efter varje onsdag så nästa avsnitt visas. Någon mer som följer LOST?? Själv har jag inte missat ett enda avsnitt =)

Ha det jätte bra allihopa!!!

Händer

Mycket som händer och sker just nu och långsamt ser vi ljuset i tunneln. Har så mycket att vara tacksam för just nu, det är otroligt vad allt kan vända från att varit nere på botten totalt ;-)

Johan har fått jobb!! Och det är ett jobb som han verkligen vill ha och som inte är allt för långt ifrån vårat nya fina hus =). Känns skönt för ekonomin att få en stabilitet och sen att jag slipper ha Johan hemma känns också bra då han blir rastlös som bara den av att inte göra något alls ;-)

Vårat hus är sålt. Ett trevligt ungt par härifrån Björketorp har köpt det. Vi har skrivit papper och den 24:e Juni flyttar de officiellt in. Så packning är påbörjad och vi kan knappt vänta tills vi äntligen får flytta in det nya huset!! Tror detta kommer bli jätte bra!

Påsken va lugn, trevlig och härlig. Vi har bara njutit av att va hemma hela familjen och tagit hand om varandra. Imorgon börjar allvaret för hela familjen med Jobb, skola och dagis och det blir en tuff vecka med mycket som händer. Men det är otroligt skönt att komma tillbaka till en vardag igen.

Idag är barnen iväg med Marica i Falkenberg och blir bortskämda som bara den! Så snällt av dem att ha barnen idag så de får göra något roligt medans jag passar på att plugga och Johan är på Elmia och kikar på bilar =).

Nu ska jag fortsätta att plugga. Har MASSOR av matematik som ska pluggas in och det är verkligen fullt upp fram tills 28:e Maj då jag får sommarlov. Så allt fokus på skolan nu!!!

Ha det underbart alla vänner!!

Glad påsk =)


Hoppas allt är bra med er alla och ni får en trevlig påsk med påskgodis, vänner och släkt =)
Bjuder på några påskkort från oss här innan jag flyger till Blåkulla ;-)

Glad Påsk på er alla =)