Ingen hemlighet längre...

Gick inte att hålla det hemligt längre så nu skriver jag det här oxå:

6 September blir jag Fru Larsson =).

Det mesta är fixat och klart så nu väntar vi bara på den stora dagen i Kattunga Kapell ;-)

Går vidare...

Mår mycket bättre idag. Pratade med mamma igår och nu känns allt mycket bättre. Har ju en hlet underbar familj, världens bästa föräldrar och jätte bra vänner! Älskar er alla jätte mycket!

Idag har ju solen och värmen varit tillbaka så bättre kan det inte bli ;-).
Hugos kompis Sebastian va här med mamma och lillasyster. Så det har varit en trevlig dag med bad, massa bus och fika. Nästa vecka ska pojkarna få åka till Slottsskogen om vädret är bra. Hugo tycker det är så roligt att få leka av sig nu när dagis är stängt. Han tröttnar ju lite på att bara få leka med Oliver ;-)

Ledsen...

Mår så dåligt just nu, känner mig jätte ledsen.
Hatar när de får mig att må såå här. Önskar att de någon gång kunde va glada för vår skull eller överhuvudtaget bry sig om oss.
Och på köpet ska Johan nu bara ha semester i 7 dagar istället för 10 =(

Går snart o gräver ner mig själv någonstans....

Nej Emma ta o ryck upp dig nu. De förtjänar inte att du gör precis som de vill (deppar ihop). Ska ta o tänka på allt roligt som väntar istället och på alla de människor som verkligen bryr sig om oss!

Nu blir det mys framför tvn och rensa tankarna. (Ursäkta för mitt helt röriga inlägg)

Mot slutet..

Ja nu går även denna helg mot sitt slut. Har varit en underbar helg som vanligt, men har gått för fort. Får trösta mig med att nu jobbar Johan bara 5 arbetsdagar till sen har han semester!!!

I Fredags åkte jag o hämtade Mizca på jobbet för att sedan ha en helt underbart mysig dag som avslutades i Varberg med Wheels and wings och Mc Donalds =).
Efter det åkte vi till mamma o pappa i Halmstad och åt världens goaste pastasallad o drack lite vin. Strax senare somnade jag såå gott efter en låång dag ;-).

I Lördags åkte Hugo med mamma o Pappa så jag o Johan tog med de små pojkarna ut på stan. Hittade KappAhl där det va kanon bra Rea. Hade man fått ett sms därifrån fick man halva priset på rean (vilket en vänlig själ påminde mig om). 377 kr gick kalaset på och detta va vad vi fyndade:
2 st Tunikor till mig
1 Munkjacka till mig
1 Långärmad sjorta till Johan
1 Långärmad body till Teodor
1 Sommar dräkt till Teodor
Det va ju som hittat ;-). Tyvärr va det jätte utplockat bland kläderna till stora pojkarna men de har mycket kläder ändå just nu.
Vi shoppade även på Lustgården och H&M.
Därefter fick vi jätte god lunch hos mamma o pappa innan vi begav oss vidare. Åkte ut till Godis på landet och köpte lite gott till kvällen och stannade hos Anna o Pelle och tog en fika.
SEn va det raka vägen hem och lägga barn och äta lite gott innan vi oxå somnade.

Idag har jag tvättat, städat hos kaninera och allt annat som måste göras medans Johan varit i trädgården. Nu ska jag ta o hoppa in i dushen innan vi ska hem o prata lite med svärföräldrarna ;-).

Ha det underbart allihopa!!!

Tävling hos Emma



Jag är med och tävlar om ett superpresentkort på 300 kr sponsrat av gratisbio
60 butiker att välja ibland när ni växlar in presentkortet
. Några av dom syns på bilden.
Tävlingen avslutas den 31 Augusti för att ni ska få länge som möjligt på er att tävla och många ska hitta till tävlingen.
 och ni hittar tävlingen hos Emma och abby
Delta gärna i hennes andra tävling också som ni hittar här

Lycka till

Lugnt...

Till skillnad från igår är det jätte lugnt idag. Jag sitter o kollar datorn o funderar på att ta med barnen ut snart och detta är vad barnen gör just NU:

Oliver springer runt o river stället, hittade en pall som han slängde ner alla saker ifrån o satte sig på ;-)


Teo sitter i babysittern o kollar på mamma =)

Hugo står framför tvn o kollar på Händige Manny (Playhouse Disney).

Nu får det nog snart va slut på slappandet, blir nog en vända ute, får passa på när det inte regnar.

Ps. bara en dag kvar ;-). Ds.

Besviken =(

Idag känner jag mig riktigt duktig. Hugo och Oliver åkte med sin farmor till Borås djurpark idag så då passade jag på att städa här hemma. Detta är va jag han med:
*plocka i ordning i hela huset
*dammsuga överallt
*städa toaletterna
*Handla
*Baka helt ljuvliga cupcakes ;-)
Sen när de kommit hem (och Johan) så gjorde jag en kycklingsallad. Nu har jag diskat undan och Johan lagt barnen så nu är det lugnt en stund.
Skönt att inte ha så mycket att städa nu inför fredagen. Dagarna går verkligen jätte fort när man har saker att göra.

Imorgon väntade jag besök av syster med familj men tyvärr kunde de inte komma då. Blev lite besviken, hade ju sett fram emot att få träffa dem nu. Men får ju träffa Fia på fredag ialla fall, sen kanske vi kan ses nästa helg.
Mizca kommer ju förbi imorgon ialla fall *trevligt*. Längtar massor till fredag nu. Ska bli så kul att träffa alla tjejer som kommer och se vad Husmusen har för roliga grejer ;-).

Nu ska jag njuta av mina cupcakes o sjunka ner framför tvn =)!

Dags för dop =)

Helgen har gått fort och har haft såå mysigt o jätte fint väder!! Massa roligt, Mamma o Pappa va här o grillade i fredags och i lördags va jag på gekås med Mizca och Linda. På kvällen sen grillade vi med Mizca o Andreas. Bara helt underbart.

Igår kände jag mig dock jätte trött o bara uttråkad. Hände ju inget roligt alls då. Men bra med en vilodag tänkte jag.
Men så blev det inte, va väldigt sur när Johan tyckte jag kunde diska upp efter frukosten o göra iordning barnen för han skulle gå ner att sätta sig vid datorn, för han bara "måste" kolla en sak. Men när han kommer upp och säger att han bokat två biljetter till Narnia o fixat barnvakt blir jag överlycklig!!!!
Jätte mysig kväll med bara jag o Johan o inga barn. Narnia va jätte bra, gå och se den!!!!!

Idag ringde vi till kyrkan och fick bokat tid för att döpa Teo. Så den 6 September kl 15:00 döps han (till alla vänner o släkt; inbjudan kommer inom närmsta två veckorna). Har beställt inbjudningskort nu, så hoppas de kommer snart så jag kan skicka iväg dem snarast. Är en stor lättnad att ha fått bokat nu, är en sten som tyngt mitt hjärta att veta att jag måste fixa detta.

Just nu ser jag fram emot torsdag då Fia & Jonas kommer på besök. Sen ser jag fram emot fredag då jag o Mizca ska fixa iordning inför tjejkvällen som äger rum till kvällen. Ska bli såå  mysigt! Jätte roligt att så många kunde komma!!!