Herr BusungeIgår presenterade jag Lisa och idag tänkte jag presentera husets busunge. Idag tex roar han sig med att:
*riva ut alla böcker ur bokhyllan o läsa lite våldsamt
*gå in  i förrådet o hämta pappas verktyg o laga lite möbler
* Trycka på alla knappar på tvättmaskinen o se vad som händer med tvätten som mamma tvättar
*Slänga ut alla leksaker på jobbet
*Trycka på den roliga blå on/off knappen på datorn konstant för att se hur den tänd o släcks

Detta är va den lilla busungen sysselsätter sig med när mamma sitter vid datorn. Vill inte skriva vad han hittar på när jag sitter o  ammar för då skulle ni inte orka läsa.
Men av någon anledning kan man inte bli helt arg på honom, för ständigt sticker de små toffsarna ut bakom öronen och han har ett stort leende på läpparna, för att inte glömma det goa skrattet.

Måste gå nu, dags att hämta busungen ur förrådet där han rotar bland verktygen =)

Lisa

Träffa vår nya familjemedlem, Lisa. Äntligen någon mer varelse av kvinnligt kön. Började bli lite ensligt här nu bland alla killar ;-)


Dumma måndag...

Denna veckan kan ju bara inte börja värre.
Stresseigt som bara den på morgonen för att få iväg Hugo till dagis. Kommer iväg till slut och får lämnat Hugo.
På väg tillbaka hamnar jag i en väldigt trång korsning med ovanligt mycket trafik och lyckas då REPA bilen. En stor repa, liten buckla o en plast detalj som lossnar. Såååå arg på mig själv, har ju ALDRIG gjort något sån på den gamla bilen så varför just på den nya. Hatar mig själv, kommer nog aldrig förlåta mig själv.
kan ju inte bli värre, kommer gå o älta detta hela dagen nu =(

Försöker tänka posetivt, barnen är ju friska o mår bra ialla fall =)

Har ialla fall haft en jätte mysig midsommar som började hemma hos mamma o pappa, jätte trevligt, god mat o fint väder =).
I lördags tog vi det mest lugnt, och igår va vi hos svärföräldrarna o åt middag. Helgen gick såå fort, som vanligt ;-).

Bilder =)

La in lite bilder från telefonen som jag tänkte dela med mig av ;-)


Oliver ute o busar =)


Hugo ute o kör traktor!


Oliver kör traktor, men når inte riktigt ner till tramporna ;-)


Vår älskade syskonvagn, den är verkligen ovärdelig just nu =)


Hugo i stugan i Skrea (undrar vad han tänker på)


Teo hos pappa =)


Teo sover såå gott


Teo har somnat i bilbarnstolen =)

Här va lite bilder på alla våra pojkar. Får mycket komentarer nu om vem Teo är lik. Vad tycker ni?!

Mycket har hänt...

Nu har jag varit dålig på att uppdatera på ett tag så tänkte dra en kort resumé.

4 Juni blev Teo dålig, märkte det genom att han skrek i två timmar o sedan blev helt vit i ansiktet. Blev oroliga o åkte in till Borås med honom. Han hade dåliga blodvärden visade första provtagningen, och vi blev inlagda för att han skulle få blod och hållas under observation.
Får komma upp på Neo, där tas nya prover o vi får ett rum i väntan på att han ska få blod. De nya proverna visar nu att han även har en infektion så han ska även få antibiotika (vilket gör att vi kommer va kvar för detta 7-10 dagar). De gör även en blododling och tar prover från näsan.
11 Juni får vi åka hem igen, Teo mår bra igen o är sitt vanliga jag igen. Blododlingen vsade GBS i blodet som orsakat en Blodförgifning. Hade kunnat gå riktigt illa om det inte upptäckts i tid. De gissar att jag kan ha haft GBS under graviditeten och att Teo smittades vid förlossningen, det skulle ju även förklara att han kom tidigt. Är glad att Teo är frisk igen men visst är det tungt att veta detta, vi njuter av varje dag hemma med honom nu. Sååå glada att ha våran Teo hos oss. Han är nu en nöjd kille som är vaken ofta, följer saker med blicken och är givetvis världens sötaste bebis.
I fredags gick vi till BVC o då vägde han 4080 g, 53 cm lång och 36,5 cm runt huvudet. Stor kille nu, ser man till att han skulle varit fullgången nu så är han ju i klass med våra andra två pojkar när de föddes.

I helgen sen hade vi en avkopplande helg i Skrea tillsammans med Mizca o Andreas. Verkligen skönt att komma iväg efter en vecka på sjukhus. Hade hyrt en stuga på Skrea Camping som va jätte mysig! När vi kom dit önskade vi nästan att vi hyrt en vecka istället ;-). Passade på att fira att det va just i Skrea jag o Johan blev ett par den 13 Juni 2002 =). Tänk va tiden går fort.

Idag har jag varit i Kinna med barnen o handlat lite. Mysigt att komma ut o gå runt lite men man önskade att det va lite bättre väder för nu är det ju riktigt kallt. Som att gå från Högsommar till Höst. Hoppas på liiite bättre väder snart!

När jag kom tillbaka ringde Johan o sa att han fått en kattunge. Lite chockande, tycker vi har lagom med djur nu med tre kaniner och en katt. Men vi får väll se vad som händer när Johan kommer hem snart, looovar att meddela sen om familjen har utökats ;-)