Plugga...

Plugg idag med, skulle mycket hellre hitta på något roligare idag men snaaaart så ;-)Bjuder på en härlig bild på mina älsklingspojkar som mumsar glass =)


Besök, dagis och pluggande

Oj, det är redan onsdag, hur snabbt får tiden gå egentligen?! På fredag är det dags för sista tentan sen är det äntligen sommarlov, lite att fixa nästa vecka dock men ändå =)

Idag har jag pluggat massor, knappt att jag kände att tiden räckte till innan det va dags för barnen att komma hem. Snälla svärmor hämtade dock barnen idag och tog med dem till kyrkogården så jag fick fick liite extra tid!! Efter svärmor åkt hem kom Mamma & Pappa för att hämta en hel del av babysakerna och ta med till mina gravida systrar i Stockholm. De fick med en hel del men det återstår MASSA kläder och baby tillbehör ;-). Önskar jag kunde åka med till stockholm=(, var alldelse för längesen!! Men snaaart =)

Idag fick barnen även besked om var de ska gå på dagis/skola till hösten. Så nu har vi tackat ja till platserna och fyllt i alla nödvändiga papper!! Allt har verkligen fallit på plats bra!! Känns otroligt spännande att vara på väg in i ett helt nytt kapitel av livet, mycket som kommer att förändras!!
Om tre veckor är vi halläningar igen ;-)

Imorgon är det dags för massa mer plugg och snaaart är det helg IGEN!! Då måste vi packa och åter packa för att hinna med allt som ska göras innan flytten, ångesten över hur mycket vi faktiskt har att göra kommer sakta krypande.....

Födelsedag & spolning

Idag vill jag passa på att säga GRATTIS till min höggravida lillasyster Annie =). Hoppas du får en jätte trevlig födelsedag och att vi kan ses så fort din lilla bebis tittat ut ;-)

Måndag idag igen och jag har pluggat massor men även hunnit vara på vårdcentralen och spolat mina öron =(, inte jätte roligt direkt men ett jobbigt ont då jag lääänge hört dåligt och haft konstiga ljud i örat. De är dock inte helt borta ännu men förhoppningsvis snaaart!!

Nu ska jag närsomhelst åka ner och hämta barnen på dagis för att sen köra ner till underbara familjen Wellsfält och mumsa lite kvällsmat och umgås *mys*

Ha det underbart allihopa!!


Fredag!!!

Så va det äntligen helg!!! Helt underbart samtidigt som lite ångestfyllt att det bara är två "tenta veckor" kvar i skolan sen är det sommarlov och med det flytt!!

Så mao. massor att göra. Helgen blir nog inte mer glamorös än packning, städning och några lass till tippen =(... Tråkigt men sånt som måste göras ;-)
Ska försöka krydda helgen med lite pluggande också. Känner att jag behöver bli lite mer säker å arctan, arcsin och arccos samt de komplexa talen. Någon som är kunnig som vill hjälpa mig?! ;-)

Hoppas ni får en trevlig helg allihopa =)


Magsjuka eller?!

Väldigt underligt...
Igår när jag hämtat barnen på dagis så sprang Oliver på toaletten och det började bokstavligen rinna ur båda håll =(... Sen spydde han två gånger till senare under dagen för att sen somna...
Jippi.. Magsjuka tänkte jag juhh direkt så trots att jag behövde åka till skolan idag så fick jag va hemma.. Men idag så är han jätte pigg!! Varit ute hela dagen och haft picknick i solen ;-)

Så va det magsjuka eller hade han bara ätit något olämpligt?! Får väll avvakta och se om någon mer blir dålig.. Inte märkt några symptom för det ännu...
Imorgon har vi ett examinations seminarium i skolan som jag bara inte får missa =(... Så vad gör jag då?!.. Kan ju inte lämna Oliver på dagis ändå (eftersom det måste gå 48 timmar).. I-landsproblem... Så typiskt att det blir sjuka så här mina sista veckor. De kommer säkert vara friska hela sommaren sen när vi är lediga ;-)

Bra är ialla fall att det är riktigt härligt väder!! Varmt och riktigt skönt!! Barnen är ute och gungar och vi bara njuter av solen! Så något bra är det juhh av vara hemma och ta hand om "sjuka" barn =)

Rätt så dåligt

Jag är riktigt dålig på det här med uppdateringar! Älskar att läsa bloggar och tycker det är så kul när alla andra uppdaterar men själv är jag jätte dålig på det!
Just nu är det som vanligt mycket med skolan och har precis suttit och skrivit klart en uppsats och tänkte att då kan jag ju lika gärna uppdatera här med ;-).

Har börjat röja ut en hel del här hemma med. Alla förråd är "städade" och sorterade. Mest vemodigt var nog att röja bland alla babysaker. Har plockat ihop en massa grejer som vi inte ska flytta med. Lite har jag dock övertalat Johan om att få ta med men resten typ 5 flyttlådor kläder, 1 säck ytterkläder, spjälsängar och alla andra saker ska mamma o pappa ta med så mycket som möjligt av till systrarna i Stockholm och resten får vi göra av på andra sätt ;-).
Kan konstatera att barnen blir stora alldeles FÖR fort. Vart tog bebistiden vägen????

Idag är det 31 dagar kvar sen är vi officiellt halläningar igen!!!! Helt otroligt spännande!! En jobbig tid blir först med renoveringar och så men sen blir det nog riktigt bra!!
Har stirrat mig tokig på IKEA's kök men nu har jag målat upp det bra i deras "home planner" hoppas bara att det funkar lika bra i verkligheten som på min bild ;-)

Tack alla ni som stöttar oss i det här och kommer med råd och hjälp! Trodde aldrig vi skulle få sånt här stöd! Ni är guld värda! Älskar er!