Luuugnt!!

Lördag igen =)
Solen skiner, barnen på bra humör och livet leker ;-)
Skulle bara kunna vara bättre om Johan va ledig och hemma med oss. Tur han inte jobbar så länge idag!
Ikväll ska vi umgås med Marica & Andreas *mysigt*, va länge sen nu så det ska bli riktigt roligt!! Bara snacka massa och ha det trevligt!!

Annars så är det en väldigt lugn helg för min del! Johan jobbar idag och imorgon ska han laga sin bil under dagen (generatorn va ju sönder men nu har vi fått tag i en ny så det ska bytas ;-)).

Skönt att ha två helgdagar nu med barnen då man bara kan koppla bort skolan. Behöver verkligen släppa all litteratur för en stund och bara vila hjärnan. Mycket att ta in nu, lever verkligen i en bubbla just nu. Men samtidigt så ÄR det väldigt roligt att plugga!!! Skulle inte vilja byta bort det!!

I veckan har det varit föräldramöte på dagis också. Mycket information, kul att veta vad barnen gör på dagarna när de är där. Och de verkar ha det riktigt bra. Roliga aktiviteter och bra personal. Kul att träffa lite mer av föräldrarna som man inte träffat tidigare ;-). Jag sitter även numera med i samrådsgruppen på dagis som representant för Oliver & Teodors avdelning. Bra sätt att kunna föra talan för föräldrarna och få veta mer om vad som händer på skolan!

Nu ska jag försöka hitta på något med barnen!
Ha det underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback