Händelserik dag..

Ja idag har det hänt en del, känns det som ialla fall, brukar inte gjort något när klockan är 13:00 annars =)

Johan jobbade 7:00-22:45 igår så han va ledig idag på fm (ska åka o jobba nu), så vi började dagen med att lämna Hugo på dagis o åka till mödravården för att träffa läkaren. UL igen för att kolla att allt såg okej ut o det gjorde det! Moderkakan har flyttat sig uppåt (som vi trodde) och det va inte mycket kvar av vätskesamlingen som hade varit kvar efter blödningarna. Så vi behövde nog inte träffa läkaren mer nu *skönt*. Börjar verkligen längta efter vår "trea" nu. Sparkar som bara den i magen nu och barnvagnen är beställd. Bara ny bil som fatts nu innan bebisen kan komma.

Efter UL gick vi in o handlade lite mat o sen in på banken o skällde lite på bankmannen som varken hört av sig eller svarat i telefonen. Hon kollade igenom sinna papper o sa att allt såg bra ut o att det skulle nog inte vara några problem. Skulle bara göra det "sista" o sen skulle hon lämna besked senare idag så hoppas verkligen att hon håller det! Håll alla tummar för oss nu ;-).

Efter vi varit på banken åkte vi hem o lagade mat, hämtade Hugo på dagis. SEn åt vi mat och Semlor till efterrätt! Jätte gott!

Verkligen mycket att hinna med på en dag för mig som brukar ha lugna dagar ;-).  Ska skicka in papprena till dagis oxå, vi har tackat ja till platsen. Får se hur allt funkar sen, min foglossning är jobbig nu, men hade velat jobba lite ialla fall. Får se hur det blir.

Håll ögonen öppna, ska försöka få in en magbild (första) här om en liten stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback