Dumma bil....

Är så trött på våran bil nu. Bromsarna krånglar HELA tiden. Kanske inte just bromsarna i sig men handbromsen. Samma sak varenda år till besiktningen. På torsdag är det nämligen dags igen för besiktning. Dum års modell vi har på vår bil som gör att det är en dum modell av handbromsfunktion (märks att hag kan mycket om bilar *not*) så vill vi fixa det preliminärt så det funkar på besiktningen måste vi lägga ut 1200 spänn för att få det att funka, för stunden. Finns inget att göra för att det ska funka helt om man inte vill lägga många tusen lappar.

Tyvärr vågar vi inte köpa ny bil innan vintern då vi inte vet vad Johan har för jobb så det är bara att vackert betala detta plus nya vinterdäck till bilen. *grrrrrrr* Önskar vi kunde skrota skiten o bara åka o köpa en bättre begagnad istället. Känns hopplöst just nu. Precis allt på bromssystemet är utbytt nu sen vi köpte bilen *orka*.

Blev inget gruppmöte igår =(. Camilla fick förhinder så det får bli en annan gång så jag o familjen kröp upp framför tvn o bara tog det lugnt. Kännde oss verkligen förtjänta av det ;-).

Nu är det ny vecka o inte så mycket händer. Torsdag är detsom sagt besiktning av bil o fredag ska jag till Halmstad med barnen, helgen ser lugn ut.

Undrar hur svärföräldrarna har det i Grekland? Sååå avundsjuk, skulle oxå vilja åka iväg.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback