fkgdkjaghkjdsajklgvdskjLÖ....

Såå arg just nu!!
Någon som vill erbjuda min käre make ett jobb?!  Han kan mycket bla är han; lastbilsmekaniker, lastbilschaufför, markanläggare, rivare men han kan nog klara många mer jobb om han bara får prova de oxå ;-)
Han vet inget ännu så tänkte hålla det här på bloggen så lämna en kommentar om du har ett jobb =)

Anledningen till detta är att hans nuvarande chef är en stor idiot.
Johan började där  i oktober och han trivs jätte bra med arbetskollegor och arbetsuppgifter men chefen är ett stort problem. Men han kan ändå ha överseende med det..
Men nu har han börjat hålla inne hans lön, han har inte fått ut något alls va den övertidsersättning eller några tillägg alls utan enbart "grundlönen".
Han har nu påpekat detta då vi VERKLIGEN behöver de pengarna. Då påpekar bara chefen helt nonchalant att han inte vet när Johan kommer få dessa pengar så det är bara att vänta o se om de kommer övehuvudtaget.
Det är visserligen bara några tusen men för oss mycket pengar..
Chefen påpekade dessutom att då Johan behöver pengar är det ju helt onödigt att han tar semester i år.. Utan bättre att han inte använder sina semesterdagar.. *grrr* Idiot, det är väll det man har betalda semesterdagar till.. Att kunna va ledig utan att få inkomstbortfall...
Kanske ska man kontakta facket?!

Är rejält arg behöver avreagera mig riktigt mycket nu!!!!
Så om ni har ett jobb så tveka inte *s*


En dag på Liseberg =)

Så igår fick Andreas äntligen sin 20 års present (han är 25 nu *s*), han fick välja mellan Liseberg eller Danmark och det blev Liseberg till slut!!
Så igår började jag & Marica att ta bilen ner till Falkenberg med Oliver som skulle få va hos Maricas mamma Lisbeth! Därefter hem o hämta upp Johan, Andreas och Teo (Hugo va hos Farmor) för att bege oss mot Liseberg!
Vi fick en fantastisk dag, massa sol, lagom mycket folk på ett härligt Liseberg =).
Vi åkte lite och spelade lite. Vi spelade inte överdrivet mycket men fick ändå med oss tre(!!!) stjärnvinster hem (toblerone, marabou o kexchocklad) och Marica & Andreas en stjränvinst (chips) och 5 andrapriser så nu har vi en hel del chocklad hemma (sugen någon ;-)). Vi borde nog köpt en lott på vägen hem för jag spelade inte mer än jag brukar och annars vinner jag ALDRIG något mer än kanske ett andra pris ;-)..

Sen va det dags att åka hem efter en super trevlig dag!!! Vi åkte o hämtade hem barnen och lämnade lite chocklad till barnvakterna ;-). Extra tack till Lisbeth & Kjell som tog hand om Oliver åt oss!! Han fick en jätte trevlig dag och blev ordentligt ompysslad. Märktes på honom hur kul han hade haft. Han somnade på vägen hem men direkt när han vaknade skulle han ha sina nycklar ;-)

Så en underbar dag!!! Tack!!

Klänning är klar!!!

Nu är jag äntligen klar med vilken klänning det blir till Mamma Blogg galan den 4 Juli!!! Har funderat länge och varit låångt ifrån färdig men igår fick jag tag i den finaste av klänningar och den passar perfekt!! Nu är det bara lite smycken och så kvar men annars är jag helt klar nu =), måste visserligen komma på hur jag ska fixa till håret oxå ;-).

Längtar som en tok nu =). Ska bli så roligt!!Någon mer som ska dit som oxå fixat klart en klänning?!


Detta ska kallas sjukvård...

En längre tid nu har Teodor haft lite problem med magen. Varje gång han bajsar så är det löst så att de läcker ut i kläderna (minst två gånger om dagen, ibland mer). Vi har nu de senaste tre gångerna på BVC diskuterat detta och provat lite olika  metoder för att få stopp på det.
Det senaste vi provat nu är helt mjölkfritt vilket inte heller gett resultat...

I helgen blev han riktigt dålig i magen, det va inte löst längre utan vatten.... Han fick dessutom lite feber..
Vi gick tillbaka till "vanlig" kost igår och nu är han "bara" lös i magen (bajsar visserligen 4 gånger om dagen minst nu).

Så idag ringde jag BVC igen och hon kunde inte komma på fler saker nu utan skickade oss vidare till BARN i Skene.
Ringer dit och får prata med otroligt ointresserad sköterska som enbart verkar arg för att jag ringer. Efter jag förklarat allt säger hon att det är vanligt att vissa barn är så här lösa i magen och att det är inget att göra något åt. Man kan ju försöka att ge ris och morötter för att stoppa magen...

Försökte ändå att stå på mig.. Mina två andra barn har oxå varit dåliga i magen men inget som liknar detta. Jag har inte bytt en blöja på Teo som varit annat än lös på väldigt mååååånga veckor....

Till slut säger hon att även om jag är orolig så fins inga tider förrens tidigast i slutet på augusti, i värsta fall kunde jag kolla med vårdcentralen om de har tider men hon tvivlade starkt på det...

Varför i H****te ska va ha kvar lasserettet här, man får ju ändå ingen hjälp...
Kanske jag som överreagerar men kanske borde göra som jag blev tipsad om, gråta lite så lyssnar de till slut...

Hon frågade inte ens om andra symptom eller ens ställde några frågor alls...
Vet ju hur noga de va i Halmstad med att kolla alla symptom på Hugo när han va liten, blev verkligen undersökt för vi fick då höra att det är viktigt på barn att kolla då de inte kan berätta själva  vad som är fel..
Tänk att det kan va sååå olika....

Nu ska jag bara sura resten av dagen, sååå arg!!!!


Nästan fredag =)

Verkligen bloggtorka just nu =(, känner själv hur otroligt tråkiga mina inlägg blir. Men, men det är ju frivilligt att läsa *s*

Idag känns det verkligen som fredag. Johan ska ha semester imorgon & på fredag så då blir det en lång helg nu. Men mycket att göra ändå (som vanligt när hela familjen är hemma), imorgon blir det gekås på fm och sen student firande då lillasyster Matilda går ut skolan (GRATTIS)...
På fredag ska vi försöka få tag i utemöbler till vår nybyggda altan!! Hoppas på att vi ska hitta något vi gillar så vi kan sitta ute på sommarkvällarna igen ;-)
På fredagkväll sen ska vi ha lite familjemys, det är nämligen sju år sen som jag och Johan träffades första gången och det måste ju självklart firas =)

Nu är pojkarna på dagis och jag gör inget, njuter bara av att vara inne när regnet öser ner ute...
Funderar på vad jag ska sysselsätta barnen med när de kommer hem. Inget inbokat idag, någon som har något förslag?


Studsar av lycka!!!!!!!!

Ingen kan va gladare än mig just nu!!!!!!
CSN  har beviljat min ansökan om studielån så till hösten blir det studier till lärare!!!!!!!!!! JIPPI!!!!!!!!!!!!
Har varit såå orolig och så äntligen!!! Detta ska firas!!!!!

(För er som inte vet har jag varit lite orolig då jag inte kunde avsluta alla min poäng då jag läste sist eftersom jag blev gravid och mådde sjukt dåligt, fick därför nu skicka in papper på vad som hänt och så fick jag sedan vänta och se om de godkännde ansökan eller om jag först va tvungen att läsa in poängen först och då hade jag ej kunnat börja läsa på heltid till i höst för att klara ekonomin)

Tack CSN!!!!

Mjölkallergi?!

Varit på BVC med Teo nu får vaccination och det gick väldigt bra, märkte inte ens när han fick sprutan ;-), duktig kille!

Disskuterade dock med henne ang. Oliver & Teo som jämt är dåliga i magen. Har nu försökt att hålla annan kost till dem med mycket morötter bla. och lite fullkorn men det verkar inte hjälpa.
Så nu ska de testa att bara få äta mjölkfritt. En helt ny värld man går in i, mjölk finns ju i nästan allt... Hade helst velat slippa detta men nu verkar man inte ha så mycket val.
Blir till att åka o handla helat ny mat till pojkarna.

Mjölkfritt i 2 veckor och därefter utvärdering igen, känns lite otäckt men det ska nog gå bra.
Både hoppas på att det inte är det samtidigt som det hade varit skönt att äntligen få löst detta problem.
Önska oss lycka till ;-)