Måndagslistan....

IDAG är det måndag och jag är glad för....

*Barnen är friska och mår bra
*Hade en underbar lördag på Falkenbergsrevyn, källare Laxen!!! (TACK!)
*Va på ett jätte trevligt Me&I party igår, sååå mycket fint!! Ha ett party själv kanske?!
*Det är tjejfest på fredag!!!!
*Jag ska äntligen träna igen denna vecka!
*Jag ska sitta på biblioteket hela dagen idag och plugga....
*Jag har avslutat och klarat årets första 7,5 poäng =)

Vad är ni glada för??

Vattnet..

Nu för 4 år sen var jag och Johan på förlossningen i Varberg. Vattnet hade gått vid sju tiden och vi skulle in på kontroll.
Allt var bra och inga värkar ännu så vi fick åka hem igen och avvakta och om inget hände så skulle vi tillbaka dagen efter för igångsättning....

Det blev en tur till McDonalds efteråt och en stor godispåse inhandlades för en lååång väntan hemma (helt säker på att vi skulle få vänta på igångsättningen)...
Hugo fick stanna hos Farmor som var barnvakt och jag och Johan vilade... Och efter ett tag sätter värkarna igång...

Tänk att detta var fyra år sen!!! Känns som igår ;-)


Alla Hjärtans dag!!

Egentligen så tycker jag att den här Hjärtans dagen är lite löjlig... För det är ju handlen som vill få oss att konsumera en massa chocklad och blommor... MEN samtidigt det är ju en fin dag att faktiskt kunna visa de nära att man älskar dem (även om jag tycker man ska göra det VARJE dag).


Vi brukar "fira" genom att köpa något till varandra och äta något gott. Men i år så hade vi faktiskt planerat att inte fira, Johan skulle jobba jätte sent...
Men när jag hämtat barnen på dagis/skola igår tänkte jag att vi skulle fira lite ialla fall så vi bakade muffins. Barnen va jätte duktiga och klarade det mesta själva!! Sen åt vi kvällsmat och fikade tillsammans innan de gick och la sig *myyyys*

Men sen överraskade Johan genom att komma hem tidigare (runt sju) så vi kunde äta middag tillsammans och Johan tände massor av ljus överallt. Så mysigt!! Och trots att vi inte köpt något till varandra så blev det en av de bästa dagar =)

Så, firade ni gårdagen på något sätt??

Spa och Värmepump

Denna helgen som skulle bli så mysig, kunde faktiskt inte blivit av alls =(. Misstänkte nämligen i torsdags att Oliver va sjuk, smittad från dagis där nästan hälften av alla barn va sjuka. Men tack vare snälla Mizca som kom ner från Björketorp och passade dem och min bästa mamma som ställde upp fastän barnen kunde va sjuka så kom jag iväg som planerat. TACK till er!!

Så i fredags åkte vi iväg. Jag, svärmor Annica, Ida och Emma. Annica hade ingen aning om vart vi skulle. Resan var en present till Annica som fyllt 50 från snälla svärfar som stod för hela resan inkl. mat! Annica brukar alltid kunna klura ut hemligheter men denna gång hade vi lyckats. Det va nämligen till Ystad Saltsjöbad som vi var påväg och hon hade ingen aning ;-).
Hade kunnat skriva låååångt om hur fantastiskt allt va men får bli en sammanfattning ;-). Men vi badade utomhus i 40 gradigt vatten (höjdpunkten) och vi shoppade, åt god mat, fick uppleva en helt underbar frukostbuffé. Fick pratat och skrattat massor och bara tagit det lugnt!!! TACK alla som gjorde denna helgen till den bästa =)
Kommer absolut åka tillbaka dit!! Läste på deras hemsida att det va utvalt till 2011's mest romantiska spa, så nästa gång tar jag med mig Johan =)

Och idag måndag och alla hjärtans dag *myyyyys*. 
Startade dagen med besök av en kille som skulle serva vår värmepump. 1700 kr skulle det kosta men slutade en aningens dyrare =(.... Visade sig att motorn i den va skrooot.... Så det blev 3500 kr för en ny fungerande, men nu är den tyst (har väsnat massor tidigare). Så kanske värt det?! Fick också en kurs i hur den fungerar *behövs*

Nu väntar jag på lunchen som snart kommer ihop med trevligt besök =)
Underbar Alla Hjärtans dag på er!! 

Lördag och Oliver

Japp, Onsdag idag och "Lill-lördag". Har varit i skolan, träffat underbara Emma och lunchat ihop och sitter nu och pluggar. Snart hämta barnen och sen möte på Hugos skola...
Japp det va väll hela dagen som den ser ut idag, tråkig fakta liksom ;-)

Insåg just att nästa vecka fyller min mellankille Oliver 4(!!!) år. Helt otroligt, när hände det??? Tycker fortfarande han är min lille bestämde kille =). Jämför med hur stor jag tyckte Hugo var när han fyllde fyra... Då va Teo ett halvår och Oliver skule snart fylla två... Hugo var ju den store som alltid var så duktig och klarade nästan allt.. Nu med Oliver är det mer att man blir förvånad över allt som han faktiskt klarar helt otroligt bra.

Oliver min kille som "kan det". Som alltid har svar på tal. Oliver som älskar Traktorer, Lastbilar, att jobba, Blixten, Rorri, Hello Kitty och att pärla.



Blir riktigt nostalgisk när man tittar på denna bilden, Oliver här nästan 1 år, så dryga tre år sen ;-). Tiden går för fort.....

Storm och Jobb

Tisdag morgon idag och blåser full storm ute, fick riktigt hålla sig stadigt för att inte blåsa bort ;-)
Barnen är lämnade på dagis/skola och jag har fått i mig lite frukost så det börjar bli dags att bege sig mot skolan. Sen blir det föreläsning i ett par timmar innan jag tar mig en runda på gymmet för att sen fortsätta plugga lite innan det är dags att åka hem ;-)

Börjar få en liten längtan efter att jobba nu.. Hade varit så skönt just nu med ett litet break från skolan, hoppas att jag får ett sommarjobb så jag har något att göra i sommar när det inte är någon skola..
Blev riktigt frestad igår när Ida frågade om jag kunde vikariera denna vecka, hade varit riktigt trevligt!! Bara så typiskt när man känner att man inte kan missa denna veckan i skolan, missade juhh tyvärr en hel del förra veckan då barnen va sjuka...

Dags att släcka ner datorn och ge sig ut i stormen!
Trevlig tisdag på er =)

Idag...

Hittat många bloggar som har sånna här listor på måndagar "idag är jag glad för att".. Tycker det är kul att läsa och en bra start på veckan så jag tänkte hänga på denna trend!

Så Idag är jag glad för att...

*Barnen är äntligen friska och på dagis igen (*peppar,peppar*)
*Hade en jätte trevlig söndag igår med familjen och Oscar & Angelicka på Busfabriken
*Vi har städat i helgen och här är mysigt och fint =)
*Vår nya servis som vi köpte på IKEA i lördags är sååå fin!
*Jag behöver inte vara sysslolös, har massor att plugga!
*Har en trevlig helg att se fram emot
*Min man är den bäste make på denna jord!!
*Snön där ute smälter och snart är våren på ingång!!

Svårare än man tror att göra en sån här lista.. Läser gärna era listor också, kommentera gärna med DIN lista =)

Bättre...

Ja det börjar gå åt rätt håll här hemma. Teo var väldigt pigg när han vaknade idag och det har han fortsatt vara trots att febern var runt 39 grader vissa stunder.
Oliver fick också feber igårkväll och det har fortsatt idag men han har varit pigg ändå!! Och Johan som åkte på värsta förkylningen förra helgen och efter det haft väldigt ont i halsen samt jobbig hosta var idag hos läkaren och fick härlig medecin ;-)..

Idag kunde jag åka till skolan ialla fall.. Johan har jobbat massor senaste tiden så han kunde vara ledig idag och imorgon med fullt betalt, Mycket bra!!! Så imorgon blir det ännu mer skola för mig, tydligen en jätte jobbig dag imorgon med massa jobbig föreläsning om totalt obegripliga begrepp =(... Men sen är det HELG!!!!!

Och i helgen är det inget planerat alls... Johan ska jobba på söndag och blir barnen pigga så kanske det blir en liten utflykt =). Vad ska ni göra i helgen??

Sjukling =(

2 Februari idag och har återigen varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen ;-).
Kom på mig själv idag med hur lätt det är att bara låta dagarna gå och vara så inne i sitt egna, alla "måsten". Som idag tex. Teo spydde i natt och vaknade idag med över 39 graders feber. Enda jag fokuserade på va allt jag måste göra idag; skola, möte, träning osv. Och hur dåligt det passade att han blir sjuk. Varför tänker jag så??
Viktigast att barnen mår bra och är de sjuka vill jag va hemma med dem. Så jag släppte allt och får ta tag i allt när min lille kille är frisk!!
Vill inte stressa iväg...

I helgen hade vi det riktigt trevligt. I fredags var jag på tjejfest med de bästaste flickorna!! Helt underbart trevligt! Bowlade, drack gott och skrattade massor!! Tack tjejer för den kvällen!

Resten av helgen sen firade vi svärmor som hade öppet hus då hon fyllde 50. GRATTIS!! Mycket trevligt var det och skönt att komma hemifrån lite när Johan ändå passade på att vara lite ledig *myyys*. Men snart ska vi fira svärmor ännu mer då vi åker iväg nästa helg *trevligt*

Nu börjar det bli dags att fixa lite lunch här... Teo sover så gott men då han kräktes i natt och jag inte visste om det är kräksjuka så är alla pojkarna hemma. Många som är hungriga =)