Bilder...

Svårt att hålla lågan uppe för att plugga så tar ännu en liten paus och bjuder på några bilder....


blöt tidning,.....

*gahh* trodde jag skulle bli galen när jag vaknade idag. Vårat tidningsbud måste vara helt pantad... Idag var ytterligare en dag då han bestämmt sig för att bara slänga tidningen i snön och inte i brevlådan. Och JA vi har skottat ända fram till brevlådan.... Så jag bestämmde mig för att börja skotta ännu mer så han verkligen kan köra en bra bit på trottoaren för att lägga i tidningen. Och snön va jätte tung nu när det REGNAR på allt och blir jätte tungt =(... Men nu kan han han inte lägga tidningen på marken för då blir det inte kul för han ;-).

Annars så är det lördag idag.. hela familjen är hemma *mys*.. Johan är ute och städar i garaget, teo sover, Hugo och Oliver kollar på TV och jag pluggar... *bläää*.. Skriver en rapport om min VFU och sen har jag en uppgift som jag försöker att lösa för att sen redovisa på måndag men jag fattar inget alls... *suck*

Gick förresten jätte bra för Teo och Oliver att sova i sina "nya" rum. Teo somnade runt sju och sov ända till halv nio helt ostört vilket jag inte tror hänt på flera månader... Blir mycket bättre sömn när de inte stör varandra!!

Ikväll ska vi hem till Ida & David i deras fina hus vilket vi ser väldigt mycket fram emot =) Ska bli jätte kul!
Imorgon blir det ännu mer pluggande och sen på EM kommer Angelica & Oscar hit och dricker lite kaffe *mys*.
Riktigt trevlig helg detta! Skönt att bara ta det lugnt ibland...
Vad hittar ni andra på?

Teo stora killen =)

Idag har det blivit lite ändringar i planerna minst sagt på många plan =)
För det första så har Teo och Oliver fått egna rum. Teo fick trots allt rummet här nere till slut och Oliver fick sitt rum ifred. Har haft så mycket stök och krångel de sista nätterna så en förändring var nödvändig. Två stolta killar idag som har egna rum!! Ska bli spännande att se hur det gå när de ska gå och lägga sig!!

Idag har jag annars pluggat, pluggat och åter pluggat. Alltid massor att göra och extra mycket just nu känns det som. Men snart är denna termin också till ända och min tredje termin klar....

Och jag håller ännu i med Xtravaganza dock med lite förändring. Det ÄR jobbigt att gå på helfart... Önskar att jag vore bättre på det men just nu i helgen dricker jag två mål per dagen och äter ett mål som jag försöker hålla nyttigt. Tänkte bara ha detta idag och imorgon och försöka köra på med helfarten på söndag igen... Detta är inte bra!! Detta ska ju bli mitt lätta år!!!! Så nu får jag piska mig själv....
Men jag känner mig ändå stolt för jag släpper det ändå inte helt utan det blir bara några extra kalorier.. Men på måndag är det gymmet som gäller!!!!!!!!!

Trevlig helg allihopa!!!

Snö, snö och åter snö =)

Trettondagen idag och alla lediga här hemma förutom pappan som skottar snö ;-)... Skönt att det är sista dagen idag ialla fall. Kl 16 är hans snöjour över för denna gången, ska bli sköööönt =)
Vi här hemma känner oss totalt insnöade... Massor med snö!! Vet inte om jag sett så mycket snö någon gång?! Tar det inte slut någon gång?

Så idag får det bli att sysselsätta sig här inne. Kanske ska ta och städa bort julen.. Hade varit riktigt skönt att fått slängt ut det barrande trädet =)

Helfarten lunkar på framåt, är inne på dag 4 idag och kunde inte låta bli vågen idag... -5,5 kg på dessa dagar (och JA jag vet att det mesta är vätska men det känns riktigt bra ändå =)). Motiverar mig att låta bli maten ytterligare ett tag!! Igår var en sån riktigt jobbig dag nämligen, allt som alla åt såg jätte gott ut. Vet att det va så här förra gången med men att det går över snaaart så bara att härda ut och göra extra mycket mental träning!!
Min förkylning är äntligen bättre så snart får det bli lite träning med *underbart*

Nu ska jag mysa med mina tre små pojkar.. Ha det så underbart i snön =)

Dag 1...

Inget ätit idag! Känner mig stolt över mig själv och det känns lättare denna gången då jag vet vad jag har att vänta. Har flera delmål denna gång och känner att inget är omöjligt ;-). Jag kommer vara vid min målvikt exakt det datum jag sagt!! Posetivt var att jag inte gått upp över jul allt det jag gått ner tidigare så det känns skönt att redan vara på väg!! Beach 2011 här kommer jag =)

Något som försvårar min träningsbit just nu dock är denna hemska förkylning som jag fått =( Riktigt dunderförkyld!! Men promender får det bli ändå!! Så håller man igång ialla fall i väntan på att bli frisk. Saknar faktiskt gymmet!!

Annars idag har det varit skola för fullt och sen hämta trötta barn som ska ha kvällsmat på en gång så nu har jag kokat gröt som de ska få innan det är dags för sängen!

2011...

Nytt år, nya möjligheter!!
I år har jag inga nyårslöften men jag ska från och med idag försöka uppdatera bloggen oftare!!! Tänker ha bloggen som stöd när jag fortsätter med xtravaganza helfart igen nu när helgerna är över!!Både jag och Johan ska enbart dricka soppor från och med imorgon =)

Hade ett jätte bra avslut på förra året med underbara vänner och familj!! Mycket som hände förra året då vi bla. flyttade tillbaka till Halland. Hoppas på att detta året blir lika bra men förhoppningsvis lugnare ;-)

Hoppas att ni trogna läsare fortsätter följa mig detta året!