Stolt dotter =)

Ja häromdagen va jag ju stolta mamman så idag tänkte jag att denna rubriken passade bra.
För stolt blir jag när jag läser min systers blogg HÄR.

Det är ju faktiskt Mors Dag idag (för er som missat det) & jag vill passa på att gratulera min underbara mamma! Svårt att överträffa syrrans inlägg men jag har verkligen världens bästa mamma & är så glad att jag har henne (och resten av  min familj). Hon har alltid funnits i vått o torrt och alltid ställt upp!! Grattis mamma!!!


Lite om helgen:
Haft en jätte trevlig helg som blev full bokad trots att det skulle blivit lugnt. Igår va det Bio, vi såg världens bästa film, nämligen Änglar och Demoner. Bästa filmen på länge. Jätte tack till Ida som hjälpte oss med barnvakt!!! Du är guld värd!! Säg bara till när vi kan göra något för er ;-)

Me&i

Igår va jag på klädparty med pojkarna.  "Gangstar" som va där och visade sina fina kläder. Tyvärr mycket i storlekarna som va utplockat =(, kanske roligare till hösten då de fått in höstkollektionen o alla storlekar finns!

Men blev väldigt sugen på att ha ett barnklädesparty själv här hemma!! Någon som är sugen på att komma?

Funderar bara på var jag ska få tag i en säljare? Någon som vill tipsa?

Stolt mamma =)

Idag är jag extra stolt över att va mamma! Har varit på utvecklingssamtal med Oliver och tänk att en sån liten stund kan göra så mycket för ens välmående =).
Skolade ju in Oliver i april så det är ju inte så länge han hunnit va där och det känns ju alltid lite konstigt första tiden man lämnar sitt barn innan man vet att allt går bra.
Så här sa de på dagiset:
*Inga alls problem med Oliver
*Han gillar att testa nya saker
*Ett av de lugnare barnen
*Han visar stark sympati om några av de andra barnen är ledsna
*Bra utvecklad i tal & motorik
*Älskar att sjunga o sjunger med till alla sånger under samlingen


Jag är verkligen jätte stolt! Kommer leva på detta resten av dagen =)
(Självklart är jag ju stolt över alla mina tre pojkar!)

Om 2½ månad går alla barnen på dagis och min föräldraledighet är över... Lite med skräckblandad förtjusning... Härligt att få börja plugga men vemodigt att inte va hemma med barnen längre. Men tror det kommer gå jätte bra!

Det blir en dag på stranden...

Önskar jag kunde säga det ialla fall. Sugen på att lasta in barnen i bilen, packa en picknickväska och spendera dagen på stranden. Det enda som stoppar mig är väll vädret så jag får nog vänta tills det är några grader varmare ute och sol =)

Tiden bara springer iväg och snart är sommaren här på riktigt.
Helgen som var försvann i ett nafs med Gökotta, fest för andreas m.m. Men roligt hade vi!!

Idag ska jag iväg till Linda på smyckesparty och imorgon blir det klädparty hos Johanna för att på torsdag åka på Tupperware träff. Sen på fredag är det dags för tjejkväll!!! Är ni laddade tjejer?? Ska bli kul att ses igen!
Fullt upp men det är bara roligt!!!

Fick förresten ett brev från CSN igår om fler saker jag skulle fylla i men fattar inget...Vad f*n menas med period 1 o 2.. är det hösttermin o vårtermin eller vadå? någon som kan hjälpa mig??

Vassegod =)

Syster ville se en bild på Lisas små bebisar så vassegod =). Inte så mycket att se ännu men snart springer de runt och leker för fullt och då blir det lite bättre bilder på dem ;-)


Beeeebisar =)

Ja vi har fått tillökning här hemma. Tre små kattbebisar födde Lisa i fredags i våran säng... Verkligen ett mirakel och sååå söööta!!
Hon ville helst att vi skulle va med hela tiden och hon skötte allt helt galant! Kan inte förstå att det kan gå så enkelt..

Lisa sköter dem helt fantastiskt bra och hon är hos dem konstant just nu =)
Kattungarna som då är tre är i färgerna, 2 stycken Svart/Vita (som Hugo döpt till Pettsson & Findus) och 1 Grå/Vit (som Hugo döpt till Stina, men då den har färg som Whiskas-katten så tyckte jag att den skulle kallas Whiskas, men vi får se ;-))

Lite onödigt vetande men är man stolt så är man *s*

GLAAAAAAAD!!!

Så glad jag blev när min fantastiske make ringde o berättade!!
Något roligt att fira ikväll, känns som om allt kommer bli mycket bättre nu!!!
Älskar dig Johan =)



Kan tyvärr inte berätta vad den goda nyheten är men det räcker väll för er att veta att jag är glaaaaad ;-)
Trevlig helg på er!!!

Ibland blir man sugen....

Här hemma med vårat hus, där vi bor och grannar och våra fantastiska vänner så älskar jag att bo här i Björketorp =). Huset kommer bli jätte bra när det är klart, vi har underbara vänner, vi trivs med att bo avskilt som vi gör från byn. Men vi har ju ändå nära till de flesta ställen.

Men.....
......ibland blir man väldigt sugen på att flytta. Blir så J*vla irriterad på det här "by-syndromet" där folk vet allt och pratar bakom ryggen, det viskas o håller på men ingen säger något. Och sen det här "hon sa att du hade sagt att hon sa det där i förrgår".. Det är liksom patetiskt och jag avskyr det *blääää*...

Lite arg idag och behövde avreagera mig lite. Ni som känner er träffade, ta åt er. Säg vad ni har för problem istället. Ni är fåniga om ni tror att ingen märker ert skitsnack *s*

Så ja, nu känns det genast mycket bättre ;-)
Passar på att skryta lite oxå, VV igår och nu visade vågen på minus... 9 kilo ner samanlagt nu *weeeiiii*

Nu får man ut och njuta av det fina vädret en stund =)

Nyheter...

Har kommit på mig själv med att jag är "nyhets-galning", jag köper allt som jag ser är nytt bland varor jag brukar köpa. Senaste nyheten jag köpte va igår och det va ett nytt bröd från Polarbröd, nämligen;



Tänk vad de lockar barnen med att köpa saker när det är i "barnvänlig" förpackning och dessutom små "tass avtryck" på bröd skivorna *s*.

Mina barn tyckte väll inte det va sååå märkvärdigt. De åt som vanligt och de smakar precis som vilket annat Polarbröd med Havre. Men visst det lockar ju barnen liiite att ta en smörgås när förpackningen är rolig =).

Någon mer som testat?


Ny design!!!

Kim är helt otrolig på att göra design till bloggar!!
Hon hade även gjort den tidigare jag hade och nu har hon fixat denna fina =)

Just nu är den inte helt klar, lite smifix kvar men snart så. Jag är jätte nöjd!!
Tack KIM!!!

Så vad tycker ni, mina läsare om det nya utseendet??

Fredag =)

Jag älskar fredagar!! Så underbart med några dagars helg och bara vara =)
Ikväll blir det vanliga fredagsmyset med Tacos och någon film, blir nog lite tråkigt dock för en Hugo kommer saknas då han ska på Cirkus med Johans Farmor ;-)

Veckan har försvunnit snabbt som vanligt =(. Ibland önskar man att man kunde stanna tiden ett tag och andas (som jag sagt så många gånger innan). Börjar bli dags att planera sommaren nu. Hur ska man lägga upp Johans semester och vad ska vi hitta på?! Vad ska ni andra göra i sommar?

Väldigt inehålls fattigt inlägg men så är det ibland *s*
Nu ska jag hänga upp min tvätt och sen ska jag hämta bus pojkarna på dagis =)

Ha en trevlig helg!!

Min son, snickaren =)

En tid nu har de haft törnrosa tema på Hugos dagis-avdelning. De har övat törnrosa teater, pratat mycket om prinsar och prinsessor och kollat på filmen såklart ;-)

Idag va det dags för att avsluta temat och då skulle de ha en törnrosa fest på dagis. De fick då komma utklädda om de ville till något som tillhör törnrosa temat. Jag antog helt enkelt att Hugo skulle va kung/prins,  så igår efter jag hämtat honom på dagis tänkte jag att vi skulle fixa iordning kläderna inför idag.

Frågar Hugo vad han vill klä ut sig till (han är väldigt insatt i törnrosa temat och pratar om det jämt)
-Jag och Nils ska va snickare! säger Hugo bestämt
Och jag försöker på alla sätt det går att få Hugo att ändra sig och att Nils mamma säkert sagt samma sak och då kanske Hugo blir ensam snickare och att alla andra barn kommer va prinsar & prinsessor. Men det gör inte honom något, han är envisare än mig så han går till dagis i snickar kläder *s*

Väl på dagis möter Hugo Nils på en gång i likadana snickarbyxor! Lyckan va total för Hugo och de två snickarna hade bråttom att sätta igång och bygga slottet till alla andra barn som va utklädda till:
PRINSAR & PRINSESSOR!!

Lycka!

Ibland kan man känna sig nere och tycka att allt är allmänt jobbigt men så får man se tre små pojkar som förgyller mitt liv och lyckan sprider sig i hela kroppen ;-)



Ingen särskild anledning bara allmänt lycklig =)
Tänk sån tur jag har som har en så fantastisk familj!!!!

Längtan efter Mammablogg Galan!!!

Idag fick jag en posetiv överraskning när jag kom till brevlådan!! Idag kom inbjudan till Mammablogg galan till mig!!! Och det va då ingen dålig inbjudan;


Väntar man sig ett litet kuvert och får ett så här stort paket ;-)


Detta va vad som fanns i;
Blöjor från Libero med tiger moriv på (vi använder enbart Liberos blöjor på våra pojkar så detta va kanon, perfekt storlek till Teo)
Tröja med Tigertryck från Libero (Passa perfekt på Oliver som blev överlycklig, han älskar de nya blöjorna med tigrar)
En skiva från Libero (ej hunnit undersöka ännu)
Fakta om Liberos nya blöjor
Kuvert till mig med inbjudan samt information inför galan!!

 
Det otroligt fina inbjudningskortet!! Redan nu känner man sig otroligt bortskämd och hedrad, nu längtar jag...


Blev tvungen att visa en bild på Oliver oxå i sin nya favorit tröja =)

Tack till alla som varit med och fixat med denna inbjudan, jag längtar otroligt nu och det ska bli sååå kul att få träffa alla er mamma bloggare!!