Uppdatering!!!

Kanske dags att uppdatera igen, tänker på det ofta men det blir helt enkelt inte av. Mycket som inte blir av just nu då mycket tid går till allt som kretsar kring flytt, ekonomi, jobb m.m. Men det ska vi ändra på ;-)

Vi har köpt HUS!!!! Efter mycket om och men så vann vi budgivningen på "drömhuset" då de andra intressenterna ej hade klart med sin bank. 18 Juni får vi tillträde och det ska bli så underbart!! Längtar!!! Bara jag, Johan och Mamma som sett huset nu men ska snart försöka komma överens med nuvarande ägare så vi får åka dit och visa barnen ialla fall. Ska bli så skönt att få flytta närmre allt samtidigt som man kommer faktiskt sakna en del här i Björketorp helt otroligt mycket.

Vi håller på att försöka sälja vårat underbara hus här nu och hoppas på att snart få in ett bud så vi kan känna oss "trygga" och slippa oron över att stå med två hus i sommar =(.
I söndags va det visning ialla fall och hela tio familjer var intresserade och kom och kikade. 3-4 par trodde mäklaren skulle lägga bud men jag vågar inte tro för mycket på det ännu. Håller dock alla tummar och tår för att någon ska älska detta hus så som vi gör *s*.'

Johan söker jobb för fullt och hoppas på att snart hitta något "stabilt". Han har ju lite timmar här och där men det är ju inget vi klarar oss på och helt sjukt jobbigt när vi inte kan planera för något någon gång. Hoppas på att han snart får ett jobb =)

Och barnen utvecklas i en helt rasande takt. Oliver är numera helt blöjfri och det funkar otroligt bra! Några få olyckor då och då men någon mer blöja får han inte igen ;-)
Teo har blivit otroligt stor, han springer fram och äter själv bra med sked. Var tog våran bebis vägen?! Om en månad blir han 2 år!!!
Och Hugo vår största kille som numera skriver sitt namn helt utan problem och känner igen många bokstäver, vill skriva hela tiden. Han har stenkoll på årstiderna och räknar riktigt bra!! Tänk att han börjar skolan om ett par månader (helt otroligt)...

Nu ska jag verkligen försöka uppdatera er läsare lite oftare. Bjuder er på en bild:


Finaste Teodor, helt nyklippt och blev helt plötsligt mycket äldre ;-)


Vill vinna!!!Tävlar hos Marica om denna fina napp och klart ska jag vinna =)