Måndag

Så va det måndag igen. Kan ju inte klaga på att tiden går långsamt för den bara springer iväg just nu.
Och så underbart väder dessutom, har varit ute hela helgen o hela dagen idag o bara njutit  av solen. Får passa på när man är hemma o slipper sjukhuset ;-). Snaaaart är sommaren här o man får hoppas att vädret håller i sig så det kan bli en sommar av massa sol o bad (framförallt för barnen).

Vi har äntligen fått ställt iordning i vårt Hobbyrum o förråd, så nu har vi ordentligt förråd o ett gästrum så folk har någonstans att sova när de kommer på besök (se detta som en inbjudan). Såå himla skönt nu när allt är klart, huset är vårat o vi kan börja göra det som vi vill ha det. Idag tittade vi till och med på tapeter till barnens rum som blir första rummen att göra iordning *längtar*.

Vill passa på att tacka alla som stöttar oss i denna tid av blödningar o alla sjukhus besök. Ni är guld värda, är dålig på att svara kommentarerna här på bloggen men ni ska veta att det värmer o tackar för allt stöd!!
Vi åker fortfarande in o ut från sjukhuset o har haft blödningar hela helgen. Vi hoppas att få va hemma nu ett tag o att bebis stannar några veckor till. Idag är det vecka 32+4, så det är inte länge kvar nu som vi får stå ut.
Men TACK ännu en gång till allt stöd, vi hade aldrig klarat det uten er (ni vet vilka ni är ;-)).

Glöm inte kolla in tävlingen i föregående inlägg =)
Nu ska jag ut i solen igen!

Tävling

image309

Jag är med i en tävling hos Mizca där du kan vinna en cool nappflaska i zebramönster och dräggellapp/infoband sponsrade av kidsbutik.
Tävlingen avslutas den 3 Maj!
Var med du också!

Kika även in på denna sidan http://www.livetobutiken.blogspot.com/

Fru Värdelös ;-)

Ja fru värdelös är mitt namn, känns så just nu ialla fall.
Natten till i måndags fick jag en ny blödning, förlossningen igen. Hittar fortfarande igen anledning, de "tror" dock att det är moderkakan som släppt i ena kanten. Blir inlagd igen, får blodningsstoppande medecin, kortison för att påskynda bebis lungor och sen är det bara att vänta. Får åka hem på torsdagen igen, måste dock VILA och får inte göra något här hemma, Johan föräldraledig månaden ut.
Det upptäcks även att bebis är tillväxthämnad (-23%), vilket gör att det ska hålla extra koll så jag får remiss till Spec. Mvc.

Känner mig sååå värdelös som inte för göra någonting här hemma. Det gör det inte bättre när Johans chef är på honom konstant o säger att situationen är ohållbar. Vad f*n ska vi göra?! Vi har ingen som kan ställa upp som barnvakt, mina kompisar rycker in vid behov (underbara Mizca o Andreas säger vi får ringa på nätterna om något skulle hända, ni är guld värda=)) och Johans farmor har fått ryggskott. Men det finns ingen som kan ta Oliver någn dag i veckan, så situationen är hopplös. Jag vill inte åka in igen så att Johan skulle lämna mig själv om dagarna känns inte som ett alternativ.
Ush vad jag gnäller, känner mig som en jätte stor belastning och bara en enda gnällkärring. Kanske skulle skriva in mig på psyket eller nåt ;-).

Får väll komma med lite roliga saker oxå ;-)
Hugo har fått plats på Polarn nu och ska äntligen få flytta över till sina kompisar. Nu går han med 7-8 1-åringar som gör att Hugo inte alls tyckt det va kul att gå till dagis längre. Tror han får mer stimulans nu på nya avdelningen. 14 april är det dags att börja.
Imorgon ska vi även iväg på Emmas Bröllop o Alvas dop. Ska bli roligt. Hoppas bara jag slipper blödningar nu så jag kan komma. Längtar massor!

Resten av dagen nu ska jag bara vila sen ska vi ta o ha en riktig mys kväll jag o Johan =). Har Ben&Jerrys glass i frysen *mums*