Kul grej...

Hittade denna på Idas blogg o va tvungen att testa (hoppas det va okej Ida ;-))


Hej, Jag heter Beata Kristensson och bor i Stockholm. Jag är 50 år gammal och jobbar som Processtekniker.  Mina intressen är Kräldjur och insekter och jag har 2 barn,
Min hårfärg är svart och min ögonfärg är blå, Min musiksmak är Rapp och min idol är Martin Stenmark : D




Gör såhär :
Förnamn = Mellan namn
Efternamn = Närmaste granne
Hemstad= senaste bussbesöket
ålder = mammas ålder
yrke = pappas yrke
intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )
hårfärg = tröjans färg
ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du inte tål
Idol = den du senast lyssande på


Upp ocn ner...

Har verkligen varit en fullspeckad helg men väldigt trevlig, samtidigt som allt är upp och ner just nu känns det som.

I lördags firade vi Hugo så hela dagen gick åt förberedelse för kalset (som alltid tar mer tid än man tänkt). Det blev dock jätte lyckat! Känner mig nöjd och Hugo blev väldigt glad över alla sina presenter; Tack allihopa!
På kvällen när alla åkt hem (utom mamma o pappa som stannade över natten) ringde Johans mamma Annika, Adele som äger vårat hus (Johans gudmor) hade nu avlidit 87 år gammal, 9 år efter första sroken som gjorde henne rullstolsbunden och senil. Har aldrig lärt känna henne och tror ärligt talat att hon har det bättre där hon är nu, med sin familj utan all smärta (om man nu får känna så).
Hon ägde ju dock vårat hus, känns lite halv jobbigt nu när man inte vet vad som händer med hennes saker(huset). Vi vet att hon inte har någon släkt i livet och att det finns ett testamente. Har ju haft en trygghet när man hyrt men undrar vad som händer nu, har ju verkligen en klump i magen. Vem ärver?!

I söndags vaknade vi av två pigga barn strax efter 6 och fick gå upp. Åt frukost och sen åkte mamma o pappa hem och Johan åkte till Adele en sista gång. Därefter åkte jag på Tupperware konferansen som började klockan 12. Himla trevligt men sååå segt mot slutet. Men nu är Januari presenterat o känner mig såååå laddad att boka demonstrationer nu när Värdinnan får hur mycket saker som helst!!!!!
Klockan 18 var jag hemma igen och vi åt lite rester från kalaset och sen gick barnen o la sig, vi somnade inte långt därefter heller.

En trevlig helg som försvunnit jätte fort. Idag har jag ringt o sagt upp lite abonemang o sånt för att spara pengar. Känner att vi måste hålla i alla pengar nu för att se hur det blir med huset.
Och sälja myket Tupperware ;-). Imorgon är det dags för nästa demo!

3 år!!!

GRATTIS min underbara son Hugo på din tre års dag! Kan inte fatta att du redan är tre år!

En helt överlycklig pojke imorse när han fick massa paket och sen fick bjuda på Glass på dagis! Längtar tills Johan kommer hem nu så vi kan fira allihopa! Medans vi väntar på Johan sover Oliver och Hugo tittar på ByggareBob filmen han fick i morse så jag tar det bara lugnt ;-)

ÄNTLIGEN!

Äntligen har vi dator igen! Inte varit på internet på en hel vecka och oj vad man känner sig handikappad!Men med ny dator funkar det igen o kanske lite bättre dessutom ;-)

Har suttit o fixat iordning allt nu o försökt läsa ikapp alla bloggar (vilket va mycket). Nu ska jag snart hämta Hugo på dagis sen ska vi äta lite för att sen bege oss o hämta lite tupperware o bilderna hos fotografen (ÄNTLIGEN), sen ska vi handla till kalaset på lördag =).

För tre årsen låg jag på förlossningen i Halmstad o väntade på Hugo. Kan inte fatta att det är tre år sen, känns som igår jag gick runt o trodde att han aldrig skulle komma ut.
Har precis slått in alla hans paket, ska bli såå roligt imorgon när han ska få öppna alla paket o det viktigaste: Äta tårta (för det är allt Hugo pratar om).Min stora pojke!

Dålig med allt...

*Ush* just nu känner jag mig slö med precis ALLT! Orkar ingenting just nu men har såååå mycket att göra. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller nåt. Somnade framför tvn igår (Kl 16:00), Hugo satt jämte o kollade på barnprogram o Oliver sov han med. Jag borde inte va så här trött. Får ta o vakna till nu.
Ska försöka få gjort lite idag så jag kanske vaknar. Kan ju åtminstonde försöka:
*Städa hos kaninerna
*Städa här inne
*Ringa viktiga samtal
*Plocka upp demoväskorna sen i måndags (!)
*Baka tårta till min födesedag
*Baka bullar
*Tvätta
*Diska

Ojjj kanske ska sätta igång nu om jag ska hinna allt. Så blir det när man sjuter på allt man har att göra (dumma mig). Blir ännu tröttare bara av att tänka på det men startar jag nu så kan jag ju må bra med mig själv ikväll =)
Undrar om någon ens orkar läsa detta om hur lat jag är, men om någon gjorde det så lover jag halva listan SKA bli färdig idag (Minst).