Läkarbesök!

Idag var det dags för läkarbesök (Inte för mig utan för Oliver). Han va glad som vanligt och bara skrattade när läkaren tog o klämde på honom. 12600 vägde han (bara 200 g upp på två månader, börjar äntligen stanna av) och 79 cm lång. De va lite oroliga över hans huvudmått då kurvan börjar plana ut, jag sa bara kolla på Hugos kurva, det va ju EXAKT samma sak med honom vid 1 års kontrollen och då blev det huvudröntgen o massa utredningar. Till slut konstaterade de att det va ärftligt med litet huvud (vilket hela Johans släkt har), HOPPAS Oliver slipper göra alla de undersökningarna.
Oliver fick även spruta idag men som vanligt reagerade han inte när de stack han utan bara tittade "va gör ni". Så allt va bara bra  med vår lilla kille.

Just nu är Johan o jobbar (sent idag IGEN) och Hugo o Oliver leker. Eller Oliver leker ialla fall med Hugo, han är såå nöjd nu när han kan ställa sig upp och va med mer. Hugo skriker "Oliver tar mej" *hihi*, Oliver går utmed soffan o försöker nå Hugo som gör allt för att komma undan. De är sååå söta.
Bra om Oliver börjar gå utan stöd snart så jag slipper bära på honom så mycket för det kommer mina fogar aldrig klara av.

JA!!!!!!!

Många inlägg idag men va bara tvungen att skriva!
Lånet till huset är BEVILJAT!!!! Nu väntar vi bara på sista papprena till bouppteckningen sen är huset äntligen vårat!! Vi ska bli husägare!!! Sååå glad nu, hur ska jag fira detta ;-)?!

Första Magbilden

Här kommer första magbilden. Tycker dock inte jag har någon mage alls ännu om jag jämför med tidigare graviditeter, men kan va rätt skönt just nu, räcker att ha en stor Oliver att bära på =).
Magbilden är tagen i v. 21(20+3)
image20

Händelserik dag..

Ja idag har det hänt en del, känns det som ialla fall, brukar inte gjort något när klockan är 13:00 annars =)

Johan jobbade 7:00-22:45 igår så han va ledig idag på fm (ska åka o jobba nu), så vi började dagen med att lämna Hugo på dagis o åka till mödravården för att träffa läkaren. UL igen för att kolla att allt såg okej ut o det gjorde det! Moderkakan har flyttat sig uppåt (som vi trodde) och det va inte mycket kvar av vätskesamlingen som hade varit kvar efter blödningarna. Så vi behövde nog inte träffa läkaren mer nu *skönt*. Börjar verkligen längta efter vår "trea" nu. Sparkar som bara den i magen nu och barnvagnen är beställd. Bara ny bil som fatts nu innan bebisen kan komma.

Efter UL gick vi in o handlade lite mat o sen in på banken o skällde lite på bankmannen som varken hört av sig eller svarat i telefonen. Hon kollade igenom sinna papper o sa att allt såg bra ut o att det skulle nog inte vara några problem. Skulle bara göra det "sista" o sen skulle hon lämna besked senare idag så hoppas verkligen att hon håller det! Håll alla tummar för oss nu ;-).

Efter vi varit på banken åkte vi hem o lagade mat, hämtade Hugo på dagis. SEn åt vi mat och Semlor till efterrätt! Jätte gott!

Verkligen mycket att hinna med på en dag för mig som brukar ha lugna dagar ;-).  Ska skicka in papprena till dagis oxå, vi har tackat ja till platsen. Får se hur allt funkar sen, min foglossning är jobbig nu, men hade velat jobba lite ialla fall. Får se hur det blir.

Håll ögonen öppna, ska försöka få in en magbild (första) här om en liten stund.

Nya planer...

Helt nya planer idag o hela min värld snurrade runt ;-).
Hämtade posten idag, brev från kommunen Oliver har fått plats på dagis från och med den 13 Februari. (tydligen hjälpte det att chefen ringde  skällde ;-)).
Som jag känner nu så skulle jag orka jobba lite nu fram till bebis, minst 50 %. Bra får plånboken o föräldrapenningen om inte annat =)
Men Oliver är ju sååå liten, han kan ju inte gå ännu, ska han klara av att gå på dagis min lilla kille.

Svåra val, men när jag berättade för Johan, sa han att det inte va något att fundera på utan bara att köra på det, han blev jätte glad. Och visst ekonomiskt kan det ju bli ett lyft ett par månader, bra nu inför husköpet o ny bil. Men sån ångest för Oliver. Ska han gå på dagis.....

Mycket att fundera på men som det känns nu får Oliver börja på dagis och jag jobba lite innan vår bebis kommer. Är jag helt korkad som gör så?!