Inte så bra...

Jag är inte speciellt bra på att uppdatera just nu, dagarna spenderas ute i det fina vädret o kalendern är fullspäckad!!

Lite som hännt det senaste:
*Teo har fyllt ett år
*Teo har varit på BVC, 10 kg tung och 75 cm lång, utvecklas som han ska
*Oliver pratar nu massa ord
*Hugo är ute o cyklar jämt nu ;-)
*Mamman har börjat VV igen (NU J*VLAR), 7 kg av alla kilon som ska bort är väck *s*
*Altanen växer sakta fram, golvet klart och staketet påbörjat

Nu ska vi iväg till tandläkaren med Hugo och Oliver, därefter mammaträff med pojkarna ;-)
Ha det underbart allihopa!!!

Förlåt =(

Ja jag skäms faktiskt för mig själv, såå dålig jag varit på att uppdatera den sista tiden =(. men det har verkligen varit fullt upp här hemma det sista och datorn har varit prioritet noll.
Vi håller för fullt på att försöka få en altan här hemma till sommaren och det tar mer tid än man tror. Nu är ialla fall stommen och golvet så gott som klart och det ska "bara" dit med staket och en trappa så vi börjar kunna se slutet nu *s*.

Mitt upp i detta har jag även varit sjuk men ändå försökt va ute så mycket som möjligt och njuta av det underbara vårvädret!!!

Måååånga tankar i huvudet dessutom. Mycket som snurrar runt men svårt att skriva ner dem, önskar ibland det vore lättare så man kunde få lite stöttning av alla er som läser. Men någon dag kommer det ;-)

På lördag fyller min bebis 1 år.... Tänk snart har jag ingen bebis längre utan en 1-åring. Har nog aldrig haft sån ångest över att något av barnen fyller år. Han ska ju va liiiiiten länge. Tiden går alldeles fööör fort, tänk om man bara kunde stanna upp ibland.
Imorgon är det 1 år sen jag hamnade på sjukhuset för sista gången med blödningar innan han kom ut och visade varför vi gått igenom månaderna med en minst sagt omskakande graviditet. Men det va verkligen värt allt, vår älskade Teodor!!!
Nedan kommer ett inlägg som jag skrev för rätt precis ett år sen(igår va det ett år sen), tänk om jag visste då att vi snart skulle få våran lille kille:

"Så va det måndag igen. Kan ju inte klaga på att tiden går långsamt för den bara springer iväg just nu.
Och så underbart väder dessutom, har varit ute hela helgen o hela dagen idag o bara njutit  av solen. Får passa på när man är hemma o slipper sjukhuset ;-). Snaaaart är sommaren här o man får hoppas att vädret håller i sig så det kan bli en sommar av massa sol o bad (framförallt för barnen).

Vi har äntligen fått ställt iordning i vårt Hobbyrum o förråd, så nu har vi ordentligt förråd o ett gästrum så folk har någonstans att sova när de kommer på besök (se detta som en inbjudan). Såå himla skönt nu när allt är klart, huset är vårat o vi kan börja göra det som vi vill ha det. Idag tittade vi till och med på tapeter till barnens rum som blir första rummen att göra iordning *längtar*.

Vill passa på att tacka alla som stöttar oss i denna tid av blödningar o alla sjukhus besök. Ni är guld värda, är dålig på att svara kommentarerna här på bloggen men ni ska veta att det värmer o tackar för allt stöd!!
Vi åker fortfarande in o ut från sjukhuset o har haft blödningar hela helgen. Vi hoppas att få va hemma nu ett tag o att bebis stannar några veckor till. Idag är det vecka 32+4, så det är inte länge kvar nu som vi får stå ut.
Men TACK ännu en gång till allt stöd, vi hade aldrig klarat det uten er (ni vet vilka ni är ;-)).

Glöm inte kolla in tävlingen i föregående inlägg =)
Nu ska jag ut i solen igen!"


Mycket svammel, ska nu bättra mig med mååååånga fler uppdateringar ;-)

Unga Mödrar

Världens bästa serie har uppehåll =(
Hjälp till med att skriva på namninsammlingen så Kanal 5 fortsätter att visa serien ;-)
http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3251

Tävling =)


Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Yorrik hos Tant Ulrika, var med HÄR du oxå!

Inskolning på dagis =)

Idag va det femte dagen för inskolning av Oliver på dagis. Och det går jätte bra!! Kände mig dock en aningens överflödig idag så imorgon kanske det blir att jag lämnar honom själv direkt på morgonen. Vi får se hur det går =). Det är roligt att se hur bra Oliver trivs ialla fall! Ska bli skönt att få gå hemma själv med Teo nu ett par månader innan det är hans tur att få börja han oxå.

Nu är barnen som vanligt helt slut så efter vi ätit lunch somnade de två små och Hugo fick lov att kolla lite på tv (regnar ju ute).  Så nu är jag rätt uttråkad ;-), konstigt hur lugnt det blir så fort barnen sover och det är stor skillnad från när alla är vakna!!

Tror jag ska sätta mig och fortsätta på mitt påsk broderi ;-).
Kanske en regndans oxå för att hoppas på fint väder i påsk så vi kan starta vårt altan bygge =)

Som ni märker så blev det ett rätt tråkigt inlägg men jag ska försöka bättra mig *s*.

Bloggtorka = bilder

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu men bjuder på lite bilder som jag tagit under helgen ;-)









Denna sista bilden är vad jag såg när jag skulle väcka barnen i morse. Oliver tycker tydligen golvet är bättre än sängen ;-)

Avsultar med något roligt Hugo sa idag när vi skulle göra pannkakor:
"Man behöver ägg, mjölk, smör & Tupperware" (Är han hjärntvättad eller?!)