Sjukstugan...

Solen lyser för fullt där ute just nu och här inne sitter jag och tar hand om sjuka små killar..

Det började med Oliver som i fredagskväll började spy. Så typiskt, lagom till helgen och allt. Fortsatte och spy hela natten till lördagen med 15 minuters intervall (kunde verkligen ställa klockan efter honom). Han fortsätter spy och va dålig i magen hela helgen!! Håller hela tiden kontakten med sjukvården då vätskan han får i sig är nästintill obefintlig. Är så dålig och vi nästan får garanterat att det borde va matförgifning snarare än magsjuka (vilket lät bra så vi andra slipper få samma sak). Oliver fortsätter va dålig så vi besöker även läkaren under måndagen men lite vätska har han lyckats få i sig för han slipper bli inlagd...

Måndag kväll så spyr Johan och sen Teo, Oliver är lite bättre (kräks inte, men äter inte ännu och är trött)... Blir att ta hand om dessa sjuklingar nu. Johan och Teo blir dock snabbt bättre igen, de är på benen och äter igen. Oliver är dock ännu dålig. Han är jättetrött, medtagen, vill inte äta och vaknade flera gånger i natt för att han hade ont i halsen. Tycker så synd om honom!! Önskar inget hellre än att han får bli frisk nu!!

Livet är så underbart just nu, vill att pojkarna får vara friska nu så vi kan gå ut och njuta av våren som är på intåg!!
Hoppas och tror att helgen blir bra och at alla får vara friska då =)


Passar på att bjuda på en bild på en frisk Oliver som gör det bästa som finns, åka Lastbil =)

Kommentarer
Postat av: Maja

Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

2011-07-12 @ 23:46:59
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback