Bättre...

Ja det börjar gå åt rätt håll här hemma. Teo var väldigt pigg när han vaknade idag och det har han fortsatt vara trots att febern var runt 39 grader vissa stunder.
Oliver fick också feber igårkväll och det har fortsatt idag men han har varit pigg ändå!! Och Johan som åkte på värsta förkylningen förra helgen och efter det haft väldigt ont i halsen samt jobbig hosta var idag hos läkaren och fick härlig medecin ;-)..

Idag kunde jag åka till skolan ialla fall.. Johan har jobbat massor senaste tiden så han kunde vara ledig idag och imorgon med fullt betalt, Mycket bra!!! Så imorgon blir det ännu mer skola för mig, tydligen en jätte jobbig dag imorgon med massa jobbig föreläsning om totalt obegripliga begrepp =(... Men sen är det HELG!!!!!

Och i helgen är det inget planerat alls... Johan ska jobba på söndag och blir barnen pigga så kanske det blir en liten utflykt =). Vad ska ni göra i helgen??

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Jag hoppas att alla sjuklingar blir friska snart, det är inte kul med sjuka barn (eller make)... Vi ska få besök imorgon, en gammal kursare till Jonas kommer hit och stannar över natten :-D Annars blir nog helgen väldigt lugn...Vi måste försöka tajma in ett biobesök nån gång när ni kommer hit :-)

2011-02-04 @ 14:39:23
URL: http://www.dulcisvita,se/bubbel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback