Verkligheten...

Så var den andra tentan för terminen avklarad den med. Gick dock åt skogen men får vara glad åt VG på den första vi gjorde och så får jag kämpa vidare med denna kursen, så klarar jag den andra gången =)
Men på måndag är det äntligen dags för ett kliv ut i verkligheten och VFU (praktik) i 5 veckor.
Känns extra kul denna gången att verkligen få undervisa själv, planera lektioner och testa vad eleverna kan efter mina genomgångar.

Men först nu är det lite helg... Johan jobbar hela helgen och jag är hemma själv med barnen som är allmänt rastlösa *suck*... De bråkar för fullt idag =(... Längtar efter en lugn stund... Men tror det blir att försöka sysselsätta barnen med allt jag kan komma på idag ;-)

Imorgon kommer nog svärföräldrarna förbi en stund och sen åker jag hem till Mamma & Pappa en stund så då blir det ju massa trevligt sällskap ialla fall. Och förhoppningsvis jobbar Johan bara till lunch imorgon så vi får lite ledigt ihop!!!!

Nu ska jag hjälpa barnen och städa deras rum innan de får lördagsgodis =)
Trevlig helg alla underbara!!!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag önskar en trevlig helg tillbaka :-) Kul med VFU; det blir att sätta kunskaperna på prov! Praktikbiten är ju det bästa med att plugga tycker jag.

2010-11-06 @ 16:32:26
URL: http://www.dulcisvita.se/bubbel
Postat av: M i z c a

Ja, visst är det svårt.. även om man vet att man betyder mkt så vill man ändå visa det på något mer sätt :)Älskar dig också!

2010-11-08 @ 18:02:46
URL: http://www.mizca.se
Postat av: M i z c a

Hehe.. vad roligt att du sett det :) Liten notis va?

SKall få tidningen av mamma på söndag så det skall bli spännande att läsa.. hon läste upp det för mig, men ändå :) Skillnad.Förresten, var det 18.00 hos er på lördag?

Skall man ta med sig egen dricka?

2010-11-10 @ 18:31:59
URL: http://www.mizca.se
Postat av: M i z c a

Roligt. Hade stått i BT i söndags också, dock vet jag inte om det stod om just mig eller om bara demonstrationen. Strunt samma, är bra att det uppmärksammas iallafall så många kommer.

Fast lite roligt är det att man omnämns!Kanon, då ses vi på lördagkväll!

2010-11-11 @ 10:44:20
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-15 @ 07:29:11
URL: http://www.grinders.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback