2010, 5000, prickigkorv & Avatar

Nu är det år 2010 och dags för årets första blogg inlägg ;-)
Hade en helt underbar nyårsafton!! Firade med Emma, Anders, Alva & Anton. Goa vänner, massa skratt, prat och god mat (och en massa bebis mys =)) Kan det bli bättre?!
Vi ska detta året  få ordning på vår ekonomi (och förhoppningsvis därmed göra det vi allra helst vill just nu ;-)) samt att äta hälsosammare (det har varit riktigt dåligt det sista).

Vår ekonomi just nu är nästan skratt-retande *s*. Jag kan faktiskt förstå just nu varför sms-lån blivit så populärt. För den här ångesten är fruktansvärd och tär på vår familj så jag blir galen...
Johan har nu inte haft någon riktig inkomst på två månader och just nu har vi 5000 kr, inga räkningar betalda, måste handla mat och blöjor och bensin och busskort så vi kan ta oss till skola och jobb. Dessutom måste johans bilar fixas o besiktas då det är kör förbud =(.. Det är verkligen så man inte  orkar mera, försöker nu se framåt. Januari vet vi att det kommer in en "bra lön" för Johan och lite pengar till mig så då löser vi ju denna månads utgifter, men blir efter igen... Men löser sig gör det ju säkert någon gång.. I år ska vår ekonomi lösa sig!!! Nu ska det bli bättre!!

Som en start på detta året vaknade Oliver som en prickigkorv idag ;-). Vattenkopporna är här så nu blir det väll några veckor då vi har prickiga barn. Det har gått på dagis men nu har de ju varit lediga från dagis ett par veckor så jag trodde de skulle slippa men det är inget tvivel om att det är vattkoppor som Oliver fått över natten, hoppas han ska slippa att det kliar ialla fall (fast det lär väll komma det med ;-)).Oliver är ialla fall väldigt fascinerad av prickarna =).

Ikväll ska jag få en av mina födelsedags presenter. Av Marica & Andreas fick jag två bio biljetter med mat och godis plus att de skulle passa barnen =). Så ikväll ska jag och Johan passa på att kolla på Avatar och få lite egentid. Bra när man har lite sånna saker att utnyttja när man inte har några pengar. Ska bli väldigt kul, den filmen verkar så himla bra =)

Nu ska jag busa lite med min pojkar, ha det underbart!!

Kommentarer
Postat av: Marica Rödebäck

Tackar.. men jag såg det försent.. =(

2010-01-04 @ 18:57:17
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback