Hjärtan och hus

Jag börjar se ljuset ;-)
Det börjar vända (ialla fall på vissa plan *s*), eknomin går uppåt (efter ett oväntat besked) och det ser ut som att vi kommit en bit på väg i vår planerade flytt. Ett hus i Halland är hittat och det är helt uuuunderbart. Det är så "oss" och vi kan se vårat framtida liv där. Nu håller jag alla tummar för att allt ska gå som vi hoppas!
På måndag ska vi ringa till mäklaren och se till att försöka få vårat hus sålt. Hoppas att det inte blir svårt att sälja, hade varit skönt att få det snabbt avklarat och att vi kan se en flytt i juni/juli ;-).

Imorgon är det alla Hjärtans dag! Och vi som är helt otroligt dåliga på att fira det ska väll inte göra något speciellt iår heller, blir väll bara lite extra mys ;-). Det är ändå en dag då man tänker lite extra på dem som man älskar. Hur firar ni denna dag?

Annars blir det en hel del pluggande nu i helgen. Mycket att göra och mycket att göra hela tiden. Oliver fyller dessutom 3 år på onsdag (tiden går alldeles för fort) så paket och lite sånt måste fixas färdigt och sen blir det kalas nästa helg för våran prins!!

Hoppas alla ni läsare har det bra och får en mysig helg ;-)

Kommentarer
Postat av: Marica Rödebäck

Brukar inte fira den dagen så speciellt faktiskt. Känns meningslöst på någotvis eftersom man bör tänka på sina nära och kära på alla andra dagar också!!

2010-02-13 @ 14:45:30
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback