Jordiga byxor

Onsdag idag. Är så trött denna veckan efter bröllopet. Är precis som om spänningarna släpt och all trötthet kommer nu. Försöker dock att inte falla ihop helt utan aktivera mig och försöka va en bra mamma =)

Johan jobbar natt denna veckan så vi håller oss borta på förmiddagarna så han får sova. Då passar det väldigt bra att åka på Öppna Förskolan som uppskattas väldigt mycket av barnen!!! Har varit där hela veckan nu, jag o alla pojkarna.

Så idag började vi dagen med att lämna Hugo på dagis då det va Fotografering idag (givetvis fina kläder på, som vi fick byta på dagis då han ramlade utanför o fick helt jordiga byxor *typsikt*).Hoppas bilderna blir bra (annars fotografering på ÖF i november!)
Sen åkte vi till ÖF så Oliver fick leka av sig, han är verkligen helt slut när vi åker därifrån. Han behöver verkligen få springa av sig! Nu ligger både han och Teo i sina sängar och sover sååå gott.
Johan håller på att måla Teos rum nu så vi förhoppningsvis kan flytta in honom i sitt nya rum till helgen efter vi varit på IKEA!

Nu är det slut på lugnet, ska åka o hämta Hugo på dagis och sen är det handling som gäller!


Kommentarer
Postat av: Fru Rödebäck

Haha. Handling ja. Vi såg er på väg till handlingen. När ni svängde förbi willys på industrigatan du vet ;)

2008-09-10 @ 17:36:00
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback