Dag 1...

Inget ätit idag! Känner mig stolt över mig själv och det känns lättare denna gången då jag vet vad jag har att vänta. Har flera delmål denna gång och känner att inget är omöjligt ;-). Jag kommer vara vid min målvikt exakt det datum jag sagt!! Posetivt var att jag inte gått upp över jul allt det jag gått ner tidigare så det känns skönt att redan vara på väg!! Beach 2011 här kommer jag =)

Något som försvårar min träningsbit just nu dock är denna hemska förkylning som jag fått =( Riktigt dunderförkyld!! Men promender får det bli ändå!! Så håller man igång ialla fall i väntan på att bli frisk. Saknar faktiskt gymmet!!

Annars idag har det varit skola för fullt och sen hämta trötta barn som ska ha kvällsmat på en gång så nu har jag kokat gröt som de ska få innan det är dags för sängen!

Kommentarer
Postat av: M i z c a

Gött .. :)

Kom dock på att vi inte kan ha någon räkfrossa eftersom ni inget får äta... synd!

2011-01-03 @ 21:55:59
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Fia

Duktigt :) Jag har inte satt upp några mål, annat än att blodtrycket ska ner... Inte äger jag någon våg heller, men ett måttband!

2011-01-04 @ 12:32:35
URL: http://www.dulcisvita.se/bubbel/
Postat av: M i z c a

Men, det känns ju taskigt mot dig om vi sitter och äter massa gott och dricker massa gott och så får du bara ta soppa/shake.

Iofs har du bestämt det själv men är det inte elakt av oss att planera in just nu då?Förresten, skall in och spola örat på VC idag, är lite rädd.. Du hade gjort det va? Gör det ont?

2011-01-05 @ 08:51:10
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Fia

humhum, jag har ju startat en ny blogg för lc-maten, där jag skriver allt om just det. Min vanliga blogg handlar om allt annat :-)

http://www.dulcisvita.se/lowcarb/

2011-01-05 @ 14:44:49
URL: http://www.dulcisvita.se/bubbel/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback