Trevlig helg!!

Har haft en jätte trevlig helg med mycket barnfritt (för ovanlighetens skull)!

FREDAG: Föräldragrupp, jätte trevligt trots den lilla "olyckan". Oliver råkade ramla över Teo när han satt i babysittern och det såg jätte otäckt ut. Verkade dock inte bli så allvarligt förutom att Teo fick ett litet märke i ansiktet. Var ändå lite orolig så jag åkte till läkaren med honom men det va helt okej med honom så vi fick åka hem snabbt igen (Tack Christina för att du passade Oliver under tiden och Marica för att du följde med o hjälpte till)
Sen på kvällen bjöd vi ut Ann-Marie till Halmstad där vi åt på Lilla Fridolfs, jätte god mat och trevligt sällskap!! Njöt massor =)

LÖRDAG: Pyssel med Ida, Marica och Emmelie. Därefter tjejkväll hos Mira tillsammans med tjejerna från dagen samt Isabelle och Berit. Det va verkligen super trevligt! Roligt att bara träffas och prata massor. Måste göras om. Ser också fram emot underklädespartyt som vi ska ha med Isabelle, någon som vill komma??

SÖNDAG: Jätte trött, betalar räkningar och handlar lite annars bara slappt. På kvällen stänger vi av alla telefoner och har mys, bara jag och Johan sååå underbart *älska*

Idag kommer Marica förbi det ska bli lite handling samt en promenad, sen sover hon här då vi ska upp jätte tidigt och åka till KÖPENHAMN imorgon. Ska bli sååå trevligt, längtar efter Emma nu =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback