*ajjjjjjjj*

Såå ont i ryggen nu. Gissar att det är foglossning jag känner av. Kan inte sitta, inte gå och inte ligga utan att det gör ont. Allt känns obekvämt. Har ju mått väldigt bra i denna graviditeten fram tills nu så nått ska man väll ha =). Såå typiskt att ha så ont när Johan jobbar så mycket bara. Idag ska han jobba 14 timmar ialla fall, vill ha hem han nu. Orkar ju knappt göra nånting, ingen bara kombination när man har två pigga barn som vill leka som vanligt ;-). På torsdag har jag dock gått halvtid, det går verkligen jätte fort!!!
Mycket som ska fixas innan bebisen kommer dock, Bil o barnvagn står högst på listan. Såå svårt att bestämma vad för någon man ska ha. Barnvagn har vi nog nästan bestämt oss för Babytraveler, den är en av de billigaste o smidig då man kan ha bebisen och Oliver lite avskiljt i början då bebisen ligger i en hårdlift. Denna kostar bara runt 5500 med liggdel NY o det är billigare än vad våran eneklvagn kostade ny. Vi hade dock tänkt försöka hitta en begagnad så man får den ännu billigare, man använder den ju inte så länge.

Har bestämt mig för att INTE ta reda på könet innan ;-). Ska få bli en överraskning =) Det är ju roligare att ha det kvar till förlossningen o då vi har en uppsättning tjejkläder o killkläder här hemma så har vi ju allt oavsett vad det blir. Man hinner ju handla massor när bebisen väl är ute ;-).

Så nyfiken på våran 3:a. Har ju två underbara barn redan, tänk att vi ska få ett till! Oliver utvecklas massor nu. På bara en vecka har han lärt sig; sätta sig själv upp från liggande, krypa (på sitt eget vis), och ställer sig upp. Säger man NEJ till honom o skakar på huvudet, då skrattar han o skakar på huvudet *sötis*, tänk att han ska fylla ett om bara några veckor.
Och Hugo våran stora kille som hjälper mamma massor. Säger till när Oliver pillar på något o ska plocka undan. Går o tröstar Oliver när han är ledsen. Han är helt fantastisk! Häromdagen sa han till Johan; "Älkar dig pappa", det är ju så man smälter ;-)

Nu ska jag lägga mig en stund o vila ryggen =)

Kommentarer
Postat av: ida

Hej hej!
Va roligt att allt går bra, synd att du har ont bara.. Tänk att det redan gått halvvägs.. Allt går för fort! Men tänk nu om det blir en liten flicka vad ska du kalla din blogg då? hihi.. ha det jättebra och hälsa familjen! kram kram

2008-01-22 @ 19:47:46
Postat av: Sofia

Jag lider med dig om det är foglossning du har, det gör så fruktansvärt ont. Har du testat ett sånt där bäckenbälte? Det hjälpte mig lite grann; det kan vara värt ett försök.
Pojkarna växer fort, det är synd att kusinerna inte kan leka oftare med varandra. Våra tjejer leker att de har bebisar i magen och frågar ofta om hur din bebis i magen mår :-D
Kram!

2008-01-23 @ 00:20:28
URL: http://www.fundilerar.be/bubbel
Postat av: Emma

Ja vad ska bloggen heta då, får hoppas på en pojke ;-)
Inte provat bäckenbälte ännu men stora planer på det. Såg att de inte va så dyra. Rätt säker på foglossning då hela bäckenet är ömt. Ja vi får ta o ses snart så de kan leka mer. Jag är sugen på stockholm snart igen =)

2008-01-23 @ 09:13:26
URL: http://pojkarnasmamma.blogg.se
Postat av: Mizca Rödebäck

HIhi .. Började gråta när jag läste vad Hugo hade sagt till Johan =) Såå gullig han är.. Älskade ungen..

Stackars lille Oliver..

Vi måste ses snart.

2008-01-23 @ 12:05:28
URL: http://www.rodeback.blogg.se
Postat av: Malin

Hej!

Har ett "fogbälte" om du vill låna. HAde sån himla foglossning med Loke och det mildrade faktiskt även om värken inte försvann helt!

Embla vill att vi ska hälsa på er nån dag. KAn vi få det?

2008-01-24 @ 23:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback